Impreza GT by 4WD
-
vesenjak13
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 171
Re: Impreza GT by 4WD
Nerabim popolne ,tako da ni nonstop nekih problemov to je to , saj razumem da gre kaj tu pa tam ampak ne toliko težav in denarja kot je bilo omenjeno v tej temi.
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Ta GTjka je zelo razred zase, žal v negativno smer.
Trenutno je bolj malo izbere, dejstvo pa je, GTjka je najmlajša letnik 2000, torej stara že 14 let.
Če pomisliš da boš tam nekje 4-6 lastnik in da večina kupi in goni brez servisiranja, potem veš kaj pričakovat.
Ampak kjer je volja je tudi pot, nikar obupat, s enajde verjamem tudi še kaj zelo voznega in uživaškega.
Šraufal pa boš vsak hiter avto, to je pač cena slave.

Trenutno je bolj malo izbere, dejstvo pa je, GTjka je najmlajša letnik 2000, torej stara že 14 let.
Če pomisliš da boš tam nekje 4-6 lastnik in da večina kupi in goni brez servisiranja, potem veš kaj pričakovat.
Ampak kjer je volja je tudi pot, nikar obupat, s enajde verjamem tudi še kaj zelo voznega in uživaškega.
Jp, po zadnjih izkusnjah se moram kar strinjati. Bi pa dodal, da jaz sem npr. presel iz prakticno novega avtomobila, in sem vsaj sedaj na zacetku obcutljiv na vse mozne zvoke - me ima Sani pomoje ze polno pi...urbancebulj napisal/-a:Ta GTjka je zelo razred zase, žal v negativno smer.
pa da ne bo off:
4WD imas ti se meglenke doma - v kolikor so se na voljo in se da samo steklo zamenjat, bi jih imel...
Takole izgleda moja desna meglenka :
http://shrani.si/f/1u/FS/24n0NtEP/impre ... enka-1.jpg
Je v originalnem stanju,samo lukja od kamna je bila zalepljena s selotejpom.
Desna meglenka je podobna,samo brez luknje.
Dobra ideja.Thomas22 napisal/-a:Najbolje, da tale kos pleha daš nekam nardit.
Kot bi svojo gledal - luknja na istem mestu4x4WD napisal/-a:Takole izgleda moja desna meglenka :
Leva meglenka je brez luknje v steklu !4x4WD napisal/-a:Takole izgleda moja desna meglenka :
imas PM 
Če res hočeta meglenko in jo ni za kupit, je najbolje iti v firmo kjer popravljajo vetrobranska stekla in vama to luknjo lahko zapolnijo. Problem bo, če je že zaradi luknje parabola načeta.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Si že kdaj naročil kakšne dele iz USA ?danci1973 napisal/-a:USA...
Če pošljejo napačen rezervni del ,kako se to reši ?
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4469
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Sem eno parkrat.4x4WD napisal/-a: Si že kdaj naročil kakšne dele iz USA ?
Sam zaenkrat še nisem imel te težave, ampak najbrž kar težko.Če pošljejo napačen rezervni del ,kako se to reši ?
Še najboljša varianta je, če imaš kakšno sorodstvo ali znanca tam čez, ki bi bil pripravljen to naročit k sebi (in se ukvarjat z morebitnim vračanjem in zamenjavami). In ko bi bil 100%, da ima pravi del, ti ga pošlje...
Hvala za vso pozornost , ki si jo namenil moji zgodbi.vesenjak13 napisal/-a:Sem v postopku nakupa impreze gt ampak po vseh prebranih 33ih straneh se mi zdi najbolje ,da kupim res dobre čevlje saj še bom lep čas hodil peš.
Nauk te zgodbe je , da se rabljen avto ne kupuje na vrat na nos in da se naivno verjame prodajalcu , vse kar ti naloži. V primeru da je prodajalec pošten ni problema. Problem nastane ko naletiš na nateguna.
Takrat ti prijatelj , oče ali stric , ki so prišli zraven na ogled avta , ne morejo prav nič pomagat.
Naslednjič ko bom kupoval rabljen avto , bom peljal avto k avtomehaniku in ga dal na dvigalo.
Mehanik bo strokovno pregledal avto z vseh strani in podal eno realno oceno vozila.
Takrat ko sem kupoval mojo Imprezo , bi jo moral dati na dvigalo.
Mehanik bi si ogledal spodnji del avtomobila in bi med drugim opazil tudi , da pušča olje iz menjalnika.
Dober mehanik , ki se spozna na Impreze , bi pa tudi opazil da je menjalnik iz leta 1996 .
Menjalnik je že precej glasen in škrta , tako da samo šlogarca ve , kdaj bo crknil.
http://shrani.si/f/X/1f/4tM2FbB3/gypsy-cat2.jpg
Vse lepo in prav. Sam če bi dobr pogledu avto, nikol nobene gt-jke nebi kupu.4x4WD napisal/-a:Naslednjič ko bom kupoval rabljen avto , bom peljal avto k avtomehaniku in ga dal na dvigalo.
Mehanik bo strokovno pregledal avto z vseh strani in podal eno realno oceno vozila.
hehe... ja to je problem, ko se kupuje nov avto. Vse vidiš samo najlepše... To dela pa želja po avtu in to čimprej.
In pol mehanik našteva... to pa to... ja ja, bomo popravil... sej to ni tok drago... ja ja... no, drugač je pa ok, a ne?
in pol se nič ne popravi, ker gre vse kar je ostalo za benz, ko v prvih 14 dneh skuriš 2 tanka na teden.
ja, fajn je met vsaj jurja pri takem avtu na rezervi, ker nekaj je zihr za pošraufat.
Ali v primeru 4x4wd več njih!
In pol mehanik našteva... to pa to... ja ja, bomo popravil... sej to ni tok drago... ja ja... no, drugač je pa ok, a ne?
in pol se nič ne popravi, ker gre vse kar je ostalo za benz, ko v prvih 14 dneh skuriš 2 tanka na teden.
ja, fajn je met vsaj jurja pri takem avtu na rezervi, ker nekaj je zihr za pošraufat.
Ali v primeru 4x4wd več njih!
Za Imprezo GT me je navdušil prijatelj. Večrat sem se peljal z njim in sem bil navdušen mad zmogljivostjo
tega avtomobila. Lastnik avta je že okoli 10 let in nikoli ni imel problemov z njim.
Pred leti sem potiho upal , da se bo avta naveličal in da ga bo prodal meni. Seveda se Impreze še ni naveličal , tako da sem si moral jaz poiskati eno drugo vozilo.
Moj cilj je bilo kupiti Imprezo GT sedan (wagon odpade) letnik 2000,1999. Več let sem pregledoval oglase in ni bilo nič pametnega za kupit. Večina teh Imprez je pač v zelo žalostnem stanju.
In potem sem šel v Radovljico pogledat,več kot odlično ohranjeno,redno servisirano in z astronomsko ceno - Imprezo. Ravno takrat se je z modro Imprezo WRX mimo pripeljal uporabnik Subaru foruma Nac iz Kašarije in povedal da je avto v nulo in samo za kupt pa vozt se.
Takrat sem se odločil da kupim to Imprezo, kaj se je pa potem zgodilo pa že veste.
tega avtomobila. Lastnik avta je že okoli 10 let in nikoli ni imel problemov z njim.
Pred leti sem potiho upal , da se bo avta naveličal in da ga bo prodal meni. Seveda se Impreze še ni naveličal , tako da sem si moral jaz poiskati eno drugo vozilo.
Moj cilj je bilo kupiti Imprezo GT sedan (wagon odpade) letnik 2000,1999. Več let sem pregledoval oglase in ni bilo nič pametnega za kupit. Večina teh Imprez je pač v zelo žalostnem stanju.
In potem sem šel v Radovljico pogledat,več kot odlično ohranjeno,redno servisirano in z astronomsko ceno - Imprezo. Ravno takrat se je z modro Imprezo WRX mimo pripeljal uporabnik Subaru foruma Nac iz Kašarije in povedal da je avto v nulo in samo za kupt pa vozt se.
Takrat sem se odločil da kupim to Imprezo, kaj se je pa potem zgodilo pa že veste.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov