Naš vozni park
Nope, razlika med foresterjem in imprezo je v tem, da ima fori že 3cm tovarniško dvignjeno podvozje, tako da naj bi bili fedri vsaj 3cm daljši. So pa vse luknje na istih mestih, tako da je najlažji dvig 12 podložk po 4cm in je to to.zabrnek napisal/-a:Aha. A to pomen da imata s forijam enake dimenzije fedrov?
Pa smo spet pri amortizerjih (verjetno)
t
Skratka, avto je postal nenormalno trd, oz. ne požira lukenj, zraven pa še zamolklo ropoče. Zadnji amortizerji so bili obnovljeni lani (pri Jenkotu), ko je začelo rukat sem jo peljal nazaj, pa se mi je zdelo bolje (ampak po občutku še vedno ne tako kot bi moralo biti). Ampak ko sem jo prevzel ga ni bilo doma, tako da ne vem kaj je naredil...
Torej - če avto ruka je lahko še kaj drugega narobe kot amortizerji?
Skratka, avto je postal nenormalno trd, oz. ne požira lukenj, zraven pa še zamolklo ropoče. Zadnji amortizerji so bili obnovljeni lani (pri Jenkotu), ko je začelo rukat sem jo peljal nazaj, pa se mi je zdelo bolje (ampak po občutku še vedno ne tako kot bi moralo biti). Ampak ko sem jo prevzel ga ni bilo doma, tako da ne vem kaj je naredil...
Torej - če avto ruka je lahko še kaj drugega narobe kot amortizerji?
Saj čisto tako ni, kot da bi bil brez amortizerja, ampak proti prej je razlika velika - primer: prej sem lahko šel na ležečega policaja v tretji, zdaj pa v drugi. Pa tudi opažam da so ceste pri nas še bolj v ku*cu kot sem mislil da so
Tudi sam se nagibam k reklamaciji, še boma naredila z očetom bojni posvet :P
Koliko pa bi prišli komplet 4 amortizerji? Kolikor gledam okoli 200-240 €?
Tudi sam se nagibam k reklamaciji, še boma naredila z očetom bojni posvet :P
Koliko pa bi prišli komplet 4 amortizerji? Kolikor gledam okoli 200-240 €?
V imprezi menjalnik težko prestavlja v 1., 2. in rikverc, včasih moram celo dvakrat stisniti sklopko da hoče prestavit, sila neprijetna zadeva. Se mi zdi da je tako od menjave sklopke naprej (mislim da to ne more biti krivo), kaj bi lahko bilo? Na koliko se menja olje v menjalniku?
In pa zdi se mi da lukenj še kar ne požira kot bi moralo (kuclje pa, zanimivo), kljub menjavi amortizerjev. Baje da takrat ni menjal nekih gumic, oz. jih sploh ni ker jih je pogrizlo, na zalogi pa jih ni imel. Je lahko sploh še kaj drugega?
In še: je že komu zamašilo cevke za pranje stekla in kako je rešil? Mi je čisto zmanjkalo vitrexa, pa je zgleda vso umazanijo noter potegnalo
In pa zdi se mi da lukenj še kar ne požira kot bi moralo (kuclje pa, zanimivo), kljub menjavi amortizerjev. Baje da takrat ni menjal nekih gumic, oz. jih sploh ni ker jih je pogrizlo, na zalogi pa jih ni imel. Je lahko sploh še kaj drugega?
In še: je že komu zamašilo cevke za pranje stekla in kako je rešil? Mi je čisto zmanjkalo vitrexa, pa je zgleda vso umazanijo noter potegnalo
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov