Subaru Impreza WRX SW by zulero
Re: Subaru Impreza WRX SW by zulero
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Supermsenjur napisal/-a:no, je pa vsaj na forumu ostala...
@BackW00d, naj ti služi in čim več veselja
hahahaBackW00d napisal/-a::-2
BackW00d, k si se mim pripeljal si mel pa tak nasmeh, da dobr da imaš ušesa, drgač bi ti glava v zrak skakala. 
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
hehe....
dej backwood svojo temo odpri, da ne bos tukaj Zuleru skominov delal...
dej backwood svojo temo odpri, da ne bos tukaj Zuleru skominov delal...
Bravo ! Mislim, da eden redkih, ki se ne bo pritoževal nad dragim vzdrževanjem in deli.BackW00d napisal/-a::-2
Don't allow your mind tell your heart what to do.
upam, da mi bo dovoljeno tole objavit, ker namreč ni Subaru ampak je pa japonc...nekako za zaključek kako se je zgodba razpletla...
ne, ne gre tolk hitr in ne, nima tako brutalnih pospeškov kot WRX (žal).
Danes kupljen od 1. lastnice iz okolice Kamnika, vsi servisi so uradni, servisna je potrjena od samega začetka, 171000km realno, vsi računi priloženi, garažiran, zunaj kot nov (na avtu sem naštel 5-7 prask
), znotraj avto diši po novem. Gospa je povedala, da se v avtu sploh ni nikoli sedelo zadaj
. Rje nisem odkril nikjer. Ne pri motorju, ne na podvozju. Motor je kot, da bi ga izdelali prejšnji mesec. Vožnja...mehka, gladka, nova, nobenih čričkov, nič...
Z bratrancem nisva mogla vrjet, ko sva ga gledala. Dobesedno sem bil prisiljen, da ga vzamem. Ne bi pisal nič od tega, če ne bi bilo podatka, da je avto letnik 1996 in je star točno 20 let :a
Edina stvar je, da je malce zamorjen, ali pa sem jaz vajen še Impreze
Toyota Celica GT 2.0 175hp
ne, ne gre tolk hitr in ne, nima tako brutalnih pospeškov kot WRX (žal).
Danes kupljen od 1. lastnice iz okolice Kamnika, vsi servisi so uradni, servisna je potrjena od samega začetka, 171000km realno, vsi računi priloženi, garažiran, zunaj kot nov (na avtu sem naštel 5-7 prask
Z bratrancem nisva mogla vrjet, ko sva ga gledala. Dobesedno sem bil prisiljen, da ga vzamem. Ne bi pisal nič od tega, če ne bi bilo podatka, da je avto letnik 1996 in je star točno 20 let :a
Edina stvar je, da je malce zamorjen, ali pa sem jaz vajen še Impreze
Toyota Celica GT 2.0 175hp
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Lepa :.sup
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Čestitke za nakup.
Zame osebno najlepša celica vseh časov (oblikovno).
:.sup
P.S.
Misliš/upaš, da bo tole cenejše za vzdrževanje od Impreze?!

Zame osebno najlepša celica vseh časov (oblikovno).
:.sup
P.S.
Misliš/upaš, da bo tole cenejše za vzdrževanje od Impreze?!
najslabši filing !! Iz več konjev na manj !! :.sup :.sup
Wow! Ravno danes sem eno opazoval v rodnem kraju, Zelenkasta z belimi feltnami. Samo ta je menda turbo...
Great find. Čestitke za nakup
Predstavi jo v temi "ostala vozila", nebo noben jezen, tam pa tudi že ima prijateljico, saj ima en forumaš v lasti Carlos Sainz edition Celico, poišči jo tam
Great find. Čestitke za nakup
Predstavi jo v temi "ostala vozila", nebo noben jezen, tam pa tudi že ima prijateljico, saj ima en forumaš v lasti Carlos Sainz edition Celico, poišči jo tam
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
bojc T ali ti morda poznaš tole Celico?? bi jo skor moral, ker je bila doma v Nožicah, kot si tibojc T napisal/-a::.sup
Če jo ne jo pa jst, sigurno ima dimnik v bajti :-pzulero napisal/-a:bojc T ali ti morda poznaš tole Celico?? bi jo skor moral, ker je bila doma v Nožicah, kot si tibojc T napisal/-a::.sup
H6 je šel od doma 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov