prehitro vklapljanje ventilatorja hladilnika
Re: prehitro vklapljanje ventilatorja hladilnika
sajmon, a imaš ti dovolj olja v motorju?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Enako. Imam pa kdaj občutek, da ko dam na šipo, kot da se ne bi prižgala (ne odrosava), potem pa ko še stikalo prižgem, pa vidim da je isto hehe. Verjetn mal slabš klima dela, al pa pač za zadnje šipe tok časa rabi.LSlabe napisal/-a:Meni se tud ne prižge lučka za klimo, ko dam na šipo, sam ventilator se pa prižge..
Če ne piha direkt v šipo pol itaq traja........ bom pa mogu počas oringe menjat, pa na novo nafilat klimo da bo boljše, sicer so pa že v osnovi klime, v starejših subarujih, bolj povprečne...
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Vedno na šipki kaže na max. Med servisnimi intervali ni moč opaziti niti najmanjše porabe olja.nebivedu napisal/-a:sajmon, a imaš ti dovolj olja v motorju?
Termostat mi je vklopilo nekam pozno, vsaj po občutku. Zdaj bom po vsaki vožnji spremljal spodnjo cev iz hladilnika. Tako delovanje mi še vedno ni všeč. Ali je možno, da je termostat napol pokvarjen, da zelo pozno odpre?
Dajta mi vidva slikat vajini tastaturi za upravljanje zračenja, da vidim to čudo.
Čist možno za termostat, zadnjič sem enega skuhal, se je začel odpirat lih mal pred vretjem in po 5ih minutah se je odprl do slabe polovice, naprej pa ne. Sva dala novega in zdej dela kot mora!
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Zjutraj v januarski pripeki sem takoj po prihodu v službo preveril obe cevi na hladilniku. Zgornja vroča, spodnja mlačna, ventilator ni delal. Mahh, verjetno nimam kaj falit, če menjam termostat. Original samo v IS?
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Hja, vsaj pred časom niso nič hoteli slišat o nakupu fizičnih strank. Zgleda, da dovolj zaslužijo s servisi 
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Nevem če je termostat, jaz tut zadnje dni preverjam cevi, ker sem menjal hladilnik, in zjutraj po 30 km vožnje je bila spodnja mlačna, sem pustil avto laufat par minut in je končno zalaufal ventilator in se je spodnja cev ogrela...
Sicer pa z menjavo ne narediš nič slabega :mrgreen:
Sicer pa z menjavo ne narediš nič slabega :mrgreen:
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
@Sajmon, si prišel do kakšnih zaključkov?
Ja, da sem obupal nad slovenskimi dobavitelji orig. rez. delov. Sem naročil pri znanem poljskem dobavitelju.
Delovanje je še vedno rahlo čudno. 100 km AC vožnja, nobenga pregrevanja ali ventilatorja, cev lepo topla. Kratka 15 km vožnja, ventilator in mrzla cev. Čakam na termostat in upam, da odpravi misterij.
Delovanje je še vedno rahlo čudno. 100 km AC vožnja, nobenga pregrevanja ali ventilatorja, cev lepo topla. Kratka 15 km vožnja, ventilator in mrzla cev. Čakam na termostat in upam, da odpravi misterij.
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Daj prosim link od tega dobavitelja, nikjer ga ne najdem 
http://www.e-carsport.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Če je še vedno govora o original termostatu sem ti že na prvi strani napisal,da so venomer na zalogi 
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Končno uspel zamenjat termostat in po nekaj dnevih ugotavljam, da je spodnja cev vedno lepo topla, ventilator pa vklopi, ko je res potrebno. Torej dela, kot bi naj moralo. Sem pa termostat stestiral v počasi ogrevajoči vodi in ga prične odpirat pri 78°C, kot je napisano na samem termostatu. Zakaj se ni tako obnašal v samem sistemu, pa ostaja rahel misterij. 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost