wrx vs. wrx sti

Subarujev predstavnik na Rally tekmovanjih in mlajša terenska izvedenka
Odgovori
Uporabniški avatar
msenjur
Član Subaru kluba
Prispevki: 2527
Kraj: Vrhnika

Odgovor Avtor: msenjur » 10. Maj 2012, 12:49

WRX napisal/-a:
msenjur napisal/-a:WRX:

Ja, udobnost res ni neka dobra lastnost impreze. jest sm bil do splita že kar polomljen. Res pa je, da nisem navajen tok dolgih voženj. Ampak, sej impreza ni narejena za udobje! Ima pa druge pozitivne lastnostni, k te prilimajo na sedež, in marsikdaj je to bolj fajn, kot pa udoben sedež na 500km potovanju. Ti pa priporočam tempomat, ker je res zoprno vozit z nogo na pol v zraku, da ne trošiš 20l, ko greš na daljšo pot.
Kakšne si pa že prej kej imel avte? da ne boš preveč pogumen in jo pustil v kakšnem drevesu sred ovinka....

Ostali pa - ne vem, zakaj tak halo okoli denarja. Dedcu se je povedalo, koliko to stane, in če ga to ni odvrnilo od nakupa, potem očitno ima dovolj za tako igračo. In če se financira sam, ata&mama, babi&dedi - zakaj je to važno?
To je res, pričakovati udobje pri takem avtu je pač nemogoče..
Začel sem na Mazdi 2 1.3 pri kateri sta me oba gležnja bolela po 5ih kilometrih vožnje ( Premalo prostora, pač velik 190 in takrat sem bil še širok ), po cca. 10 mescih vožnje sem šel na A6 2.4, dosti pa vozim tudi A7 2.8 FSI.
Točno tega se bojim, da ne bom preveč pogumen in se stresel.. Ker zaenkrat moj stil vožnje je tak. Pač 166konjev in dober pospešek..
Drugače bi šel direktno na RS6 ter 450konjev.. Samo se mi vseenoo zdi, da bo bolje met en vmesn auto..
Impreza mi zgleda dosti velik auto zame, prostoren, oblikovno je NORA, turbina.. Gledal sem dosti drugih zadev ala Megan/Clio RS, Lancer EVO,... Pa me je vse pustilo hladnega.. Sploh kar se tiče notranjosti.. Se mi zdi, da ima Impreza notranjost še kar dobro izdelano napram prej naštetim..
no, sej potem nekaj malega izkušenj že maš. Dokler boš imel strahospoštovanje do avta, bo uredu. Ko pa misliš, da nima meje, potem se pa hitro skantaš...

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov