Impreza STi
Re: Impreza STi
Res je.
A je pri meritvi brez OBD lambda sekala daleč stran od 1, ali so bile problem prevelike emisije CO2?klemz napisal/-a:D Potem so bili problem se plini, dokler niso na obd priklopli merilne naprave in je stvar sla cez bp (izjava pri meritvi, da je lambda fuc).
Hm, 10xx neki je bla vrednost (desno spodaj), pol k je pa naviru je pa slo pri 1040 v zeleno in je blo ok. Ko so bli taki simptomi pri CRVju je reku, da je katalizator problem.
Gotovo je bil to mlad tipček, ki dela tudi na homologacijah. Tega se jaz na široko izognem in rajši počakam na starejšega gospoda, ki tudi sprejema homologacije, on je korekten v nulo.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
In ti si stal zraven in ga gledal ko to dela z avtom?Dejzika napisal/-a:klemz napisal/-a:Danes sva imela dokaj neumno izkusnjo na tehnicnih prelgedih. Najprej je tipcu avto crkoval, ko je speljeval. Potem, ko ga je premikal ga je za moje pojme prevec naviral. Zapicli so se v zatemnjene sipe in zadnji spojler-sank in nakoncu se pline. Prednja stekla pac niso bila homologirana, samo do sedaj se ocitno ni nobede vtikal v njih, sem imel namen odstranit folijo. Razjezilo me je, ker je gospod preglednik trdil, da spojler ni original in je previsok. Sem rekel, da je to original STI in tak pac je, nikakor ni hotel razumet. Potem so bili problem se plini, dokler niso na obd priklopli merilne naprave in je stvar sla cez bp (izjava pri meritvi, da je lambda fuc). Tehnicnega so me vrgli, vozilo tehnicno ni brezhibno. Letim v firmo, potegnem folije dol. Se zapeljem do Sterna, napisejo izjavo, da je avto vizualno v tovarniskem stanju in se odpeljem nazaj na tehnicne. Prvo so strokovno ugotovili, da sem odstranil folijo in uzaljeni prebrali izjavo, da je avto v original stanju
. Aja, pa profil gum so sli preverjat, niso pa imela casa pogleda prvo pomoc in zarnice :mrgreen:
Jst pa raje ne bom komentirala njihovega odnosa! Naj gre dečko raje delat v tovarno, za mašino, ker za med ljudi ni! Manjka mu profesionalnosti in spoštovanja strankine lastnine. Razumem, da mora preveriti avto, pa kljub temu se ne rabi izživljat nad njim! O zavijanju z očmi, ne bom zgubljala besed in o načinu premikanja avtomobila. Verjetno vozi Clia in ga daje mal foušija.
Hm?
Kot da mu pa kej dost druzga preostane?
Moj mu je crknu, pol v drugo je bil bl hraber ga je pa izstrelu ke na valerje za zavore, da jih je skor preskoču.
In valda sm gledu, sam smejat se nism upu, ker sm si želu narest tehničnga.
Moj mu je crknu, pol v drugo je bil bl hraber ga je pa izstrelu ke na valerje za zavore, da jih je skor preskoču.
Jaz sem enkrat s fotrovem P406 šel tja, pa so ga naslonili na odbijač/izpuh, potem pa mene drkali da kaj znižujem avto, če je potem neuporaben. Avto je seveda bil seveda 100% serijski. Ampak je tako na grdo v luknje za zavore zapeljal, da je udarlo ob rob kanala. Itak sem bil takrat še mulo 18-19 let, in me je tretiral kot enga "očkovega sinkota", ki vozi dober avto, kupu ga je pa tako ali tako foter.
A vi imate vsi brez prednjega katalista izpuhe? To gre čez BP?
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
No, da ne komentiram, da na obali tudi ne znajo narediti tehničnega na mojem subaruju. Vedno je avto letel ven iz proge (beri katapultiral) in vedno je nekaj smrdelo po zažganem. Lansko leto sem šel v Žalec in je bilo vse OK.
Boljše zavore ---> večja varnost!?
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
Tole glede mladosti, sem pa tudi sam doživel, ko sem peljal hišnega sciroccota GTI, ki je bil, razen širših gum, povsem serijski. Ko je šel iz valjev, je kar na močno "pospešu" in z prvim loncem zadel rob kanala. Na ogled je nato šel voznik in nato še njegov šef. Ko je šef zlezu iz kanala, sem v treh sekundah končal tehničnega. Avto je bil po incidentu glasnejši in pri mehaniku ugotovljeno, da je utrgalo vijak kolektorja iz ohišja bloka.BackW00d napisal/-a:Jaz sem enkrat s fotrovem P406 šel tja, pa so ga naslonili na odbijač/izpuh, potem pa mene drkali da kaj znižujem avto, če je potem neuporaben. Avto je seveda bil seveda 100% serijski. Ampak je tako na grdo v luknje za zavore zapeljal, da je udarlo ob rob kanala. Itak sem bil takrat še mulo 18-19 let, in me je tretiral kot enga "očkovega sinkota", ki vozi dober avto, kupu ga je pa tako ali tako foter.
Boljše zavore ---> večja varnost!?
Jst ga imam, bom pa menjal za "sportnega", ko se bo downpipe delu.BackW00d napisal/-a:
200 celicnega dasklemz napisal/-a:Jst ga imam, bom pa menjal za "sportnega", ko se bo downpipe delu.BackW00d napisal/-a:
Že tko naju je grdo obravnaval, naj mu še sikava? Oba sva sicer precej brez dlake na jeziku, ampak so situacije, ko ostaneš brez besed in ne veš kaj bi rekuurbancebulj napisal/-a:In ti si stal zraven in ga gledal ko to dela z avtom?Dejzika napisal/-a:klemz napisal/-a:Danes sva imela dokaj neumno izkusnjo na tehnicnih prelgedih. Najprej je tipcu avto crkoval, ko je speljeval. Potem, ko ga je premikal ga je za moje pojme prevec naviral. Zapicli so se v zatemnjene sipe in zadnji spojler-sank in nakoncu se pline. Prednja stekla pac niso bila homologirana, samo do sedaj se ocitno ni nobede vtikal v njih, sem imel namen odstranit folijo. Razjezilo me je, ker je gospod preglednik trdil, da spojler ni original in je previsok. Sem rekel, da je to original STI in tak pac je, nikakor ni hotel razumet. Potem so bili problem se plini, dokler niso na obd priklopli merilne naprave in je stvar sla cez bp (izjava pri meritvi, da je lambda fuc). Tehnicnega so me vrgli, vozilo tehnicno ni brezhibno. Letim v firmo, potegnem folije dol. Se zapeljem do Sterna, napisejo izjavo, da je avto vizualno v tovarniskem stanju in se odpeljem nazaj na tehnicne. Prvo so strokovno ugotovili, da sem odstranil folijo in uzaljeni prebrali izjavo, da je avto v original stanju
. Aja, pa profil gum so sli preverjat, niso pa imela casa pogleda prvo pomoc in zarnice :mrgreen:
Jst pa raje ne bom komentirala njihovega odnosa! Naj gre dečko raje delat v tovarno, za mašino, ker za med ljudi ni! Manjka mu profesionalnosti in spoštovanja strankine lastnine. Razumem, da mora preveriti avto, pa kljub temu se ne rabi izživljat nad njim! O zavijanju z očmi, ne bom zgubljala besed in o načinu premikanja avtomobila. Verjetno vozi Clia in ga daje mal foušija.
Hm?
Če ti glavni normano dela, pol ne bi smelo bit problema, le segret ga moraš pred meritvijo.BackW00d napisal/-a:A vi imate vsi brez prednjega katalista izpuhe? To gre čez BP?
Bolj "zabavno" je gledat testiranje zavor in razmišljat o diff-ih... Za STI-jko, k ima vse tri LSD-je sploh ne more proge nastavit, da ne bi vsaj en trpel.
Jaz imam občutek, da mi pri ogretem menjalniku še ekstra grabi srednji diff. Pozimi ob igranju z ročno je parkrat po parih poskusih že kar na grdo izklapljalo zadnji pogon...
Tako da na mestu ogret avto, 10 sekund blokade da zagreje, pa na stezo
:c
Tako da na mestu ogret avto, 10 sekund blokade da zagreje, pa na stezo
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov