Subarujev predstavnik na Rally tekmovanjih in mlajša terenska izvedenka
-
SubiOutback
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 68
- Kraj: Radenci
Odgovor
Avtor: SubiOutback » 29. December 2011, 15:59
danci1973 napisal/-a:SubiOutback napisal/-a:Zdravo, javljam se, da sporočim, da smo danes sneli Knock senzor, pa avto še vedno cuka, pa tudi svečke so že bile menjane, brez razlike. Imate še kaj novih predlogov?
Če ti lokacija (Radenci) štima, bi se lahko dobili in zadevo pogledali 'v živo'. Morda bi glede na 'način' in okoliščine cukanja lahko dobil še kakšno idejo...
Imam tudi OBD čitalec in SSM (Subaru Select Monitor) čitalec, tako da bi lahko sproti tudi kakšne zadeve pogledamo.
D.
ja stima lokacija ja...fajn bi blo ce bi pogledali,druge sem ga mela na racunalniku ze pa ni nic pokazalo,je pa fora v tem,da na vsake tolko casa zacne cukati,ko drzim konstantno gas.
kdaj bi se lahko dobili?ce slucajno jutri te dopoldan lahko.
Subaru Impreza Outback
-
danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
-
Kontakt:
Odgovor
Avtor: danci1973 » 29. December 2011, 21:31
SubiOutback napisal/-a:
ja stima lokacija ja...fajn bi blo ce bi pogledali,druge sem ga mela na racunalniku ze pa ni nic pokazalo,je pa fora v tem,da na vsake tolko casa zacne cukati,ko drzim konstantno gas.
kdaj bi se lahko dobili?ce slucajno jutri te dopoldan lahko.
Jutri je zame še normalen delovni dan, tako da to ne bo šlo.
Lahko pa v soboto...
D.
-
SubiOutback
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 68
- Kraj: Radenci
Odgovor
Avtor: SubiOutback » 10. Februar 2012, 20:22
oioi
Javljam se da smo odkrili napako,ze en cas nazaj.zahvala gre danciju1973,ki si je vzel cas...
V glavnem je bil za to cukanje kriv tps senzor,nabavla sem novega,zamenjali smo ga,in zdaj dela super.

Subaru Impreza Outback
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov