Subaru Impreza WRX SW by zulero
Re: Subaru Impreza WRX SW by zulero
Pred časom je imel sodelovec na svojem novejšem avtu za popravit prednji blatnik. Jaz sem imel snemljivo kljuko v avtu in mi je rekel, če mu jo posodim malo. Pa je šel parkrat nabit v višini montirane kljuke, na blatnik. Nato je uveljavljal parking od firme nekaj, da ga je en s kljuko zadel, in je dobil nov blatnik. Čist mimogrede, sem se lih spomnil 
V polirni pasti je "zaščita", za namensko sem spraševal, ampak se jo (je) dalo dobit samo v vrednosti luči.Fusion napisal/-a:pa si jo zaščitil proti uv žarkom?strumf666 napisal/-a:Da se jo tudi od znotraj spolirat, je pa relativno kratkotrajna rešitev; jes sem jih spoliral na imprezi znotraj in zunaj, pa so potem znotraj porumenele in pomotnele še hitreje kot zunaj. Drugem tega ne bi šel delat.
hmm, jst sem mislil na te izdelke, od 15€ naprej, pa na par mescov obnavljaš
http://www.operi-avto.si/225-nega-zarometov" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.operi-avto.si/225-nega-zarometov" onclick="window.open(this.href);return false;
Sej nekaj v tem stilu sem uporabil. Poliranje na par mesecev zame ni rešitev, pol raje kupim druge žaromete.
Bom pa sprobal tole meguiar paasto in zaščito, ker moram tko al tko spet polirat, pa da vidim, če bo dlje zdržal.
Bom pa sprobal tole meguiar paasto in zaščito, ker moram tko al tko spet polirat, pa da vidim, če bo dlje zdržal.
strumf666 napisal/-a:Sej nekaj v tem stilu sem uporabil. Poliranje na par mesecev zame ni rešitev, pol raje kupim druge žaromete.
Upam da si najprej luč dobro izbrusil potem z grobo in nato fino pasto spoliral in na to prazal z zascito....ce tega postopka nisi nardil ti zato spet rumeni.
Nisem mislil poliranje, ampak obnova zaščite na par mescov. En plunk paste daš na krpico pa s tem obrišeš žaromet. 2 min dela vse skup.strumf666 napisal/-a:Poliranje na par mesecev zame ni rešitev,
Lahko pa kupiš uno za 60€, piše da je permanenta
detalji
nekega dne pa res pojdem v tiste konce... 
z nalepkami sem končal...še poštarja čakam da "front lip bumper" dostavi (že 2 meseca), da se lotim montaže, preden zima ne udari..
glede luči pa ja...nekaj bo potrebno storiti
z nalepkami sem končal...še poštarja čakam da "front lip bumper" dostavi (že 2 meseca), da se lotim montaže, preden zima ne udari..
glede luči pa ja...nekaj bo potrebno storiti
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Keri lip si pa narocil? Ko sem jaz to malo iskal, je bilo vec ali majn sam za STI, ki je pa malo drugacen.
Nimam kulija, da bi se podpisal.
Sigurno paše tist od Leoneja, pa še pocen je.
http://1.bp.blogspot.com/--SuGv5ZjUSk/T ... upra_3.jpg
http://1.bp.blogspot.com/--SuGv5ZjUSk/T ... upra_3.jpg
Don't allow your mind tell your heart what to do.
A na ringu si že bil z WRXo?
ah kje, jz še tle po naših cestah ne znam dobr voztbeliblisk napisal/-a:A na ringu si že bil z WRXo?
tle turbo res potegne vn iz ovinka tko, da morm pazt, da se ne poškodujem..priznam, zadeva je veliko močnejša kt pa vtec
imam pa željo nekega dne..
mi je pa uporabnik "ImprezaGT" pokazal kako se pelje 350 konjska Impreza STi po ovinkih ja...česa podobnega še nisem doživel
beliblisk upam da enkrat tvojga Evota srečam
Heh, ko si tole napisal sem se spomnil na mojega bratranca, ki ima Hondo Civic gen.g z JDM 1.5 3-stage VTEC D15 mopedom. In to ma vsaj ene 40 konjev več kot Impreza 1.6 pa sem ga z imprezo vedno tko navdušil, ko sva se čez ovinke pelala, da mu ni blo ene 15 minut nič jasno
Sem jo vedno premetaval iz ovinka v ovinke, pa tako agresivne vhode v ovinke delal...ah ja, hitro se ti začne kolcat 
Grande Punto z "športnim" podvozjem pa nekimi nizkoprofilnimi gumami nima za burek v filingu proti shojsani imprezi. Je pa verjetno GP overall hitrejši, če bi primerjal na progi.
Dejstvo pa je da dokler se ne navadiš 4x4 pogona, zna rit uhajat ali pa nos ven rint. Problem je, če rit uide in ti ne rata tega pravočasno ugotovit...
hj
Ampak, ko pa se enkrat navadiš, in rataš ravno prav samozavesten, se ti pa še samo smeji, in te avto res iz ovinka v ovinek razveseljuje, in hitro začneš trdit, da ma avto dušo in ono in tretje...
Moj italjan jo definitivno ima, samo da ma tako žleht ( k k***a), mi lopov vsake kvatre spusti CEL-ko al pa neki crkne
BTW, zadnč sm ti spustu enga :-2 k si na šiht prpelu :.sup
Grande Punto z "športnim" podvozjem pa nekimi nizkoprofilnimi gumami nima za burek v filingu proti shojsani imprezi. Je pa verjetno GP overall hitrejši, če bi primerjal na progi.
Dejstvo pa je da dokler se ne navadiš 4x4 pogona, zna rit uhajat ali pa nos ven rint. Problem je, če rit uide in ti ne rata tega pravočasno ugotovit...
Ampak, ko pa se enkrat navadiš, in rataš ravno prav samozavesten, se ti pa še samo smeji, in te avto res iz ovinka v ovinek razveseljuje, in hitro začneš trdit, da ma avto dušo in ono in tretje...
Moj italjan jo definitivno ima, samo da ma tako žleht ( k k***a), mi lopov vsake kvatre spusti CEL-ko al pa neki crkne
BTW, zadnč sm ti spustu enga :-2 k si na šiht prpelu :.sup
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4469
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Ni boljšega mesta za učenje kot je namenska proga...zulero napisal/-a:ah kje, jz še tle po naših cestah ne znam dobr voztbeliblisk napisal/-a:A na ringu si že bil z WRXo?
Just sayin'.
Ja seveda, lepo počasi......za začetek je tut RL v redu.
Meni se zdi Ring nalepka kot "kill tag" na bojnih letalih, se pravi, da bo na micki ko bova imela par krogov pod pasom :.sup
Meni se zdi Ring nalepka kot "kill tag" na bojnih letalih, se pravi, da bo na micki ko bova imela par krogov pod pasom :.sup
impreze nisem vozil, ampak puntota sem pa imel 5 let, in to 1.9 JTD. Hiter ja, navora miljon, z dobrimi gumami še understeer ni prehud. Ampak občutka pa nobenega, dokler na števc ne pogledaš in sploh vidiš, da gre hitr.BackW00d napisal/-a:Grande Punto z "športnim" podvozjem pa nekimi nizkoprofilnimi gumami nima za burek v filingu proti shojsani imprezi. Je pa verjetno GP overall hitrejši, če bi primerjal na progi.
Pa CEL vsake toliko časa, pa zlomljen sprednji feder po 3eh letih... To je pa tko, če iz ekonomičnega jajčka hočjo raketo nardit.
sapere aude
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov