Nakup impreze (turbo)
Živ!
Mene pa zanima, če kdo ve, ali turbinarce proizvajajo samo na japonskem ali še kje drugje oziroma kako lahko vidiš, kje je bil avto narejen. Pri Hondah se je to npr. videlo pri št. šasije. Če se je številka začela ali končala na "J" (ne vem več točno) je pomenilo, da je bil avto narejen na Japonskem in ne v Angliji.
Sej vem, da se vprašanje mogoče sliši čudno, ampak če bi hotel Evropejca te sorte, pol bi si kupu Alfo
(pa brez zamere, če bo to bral kak Alfa lover
)
Mene pa zanima, če kdo ve, ali turbinarce proizvajajo samo na japonskem ali še kje drugje oziroma kako lahko vidiš, kje je bil avto narejen. Pri Hondah se je to npr. videlo pri št. šasije. Če se je številka začela ali končala na "J" (ne vem več točno) je pomenilo, da je bil avto narejen na Japonskem in ne v Angliji.
Sej vem, da se vprašanje mogoče sliši čudno, ampak če bi hotel Evropejca te sorte, pol bi si kupu Alfo
-
impreza_gt
Pozdravljeni! Mene pa zanima ce ve kdo kej vec o tej imprezi: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1928239 Avto zgleda lep na slikah, sam bi raj od koga se kej bl naancnega slisu, predn grem sploh gledat avto. Ko sem klical za avto so rekl da je avto kot nov, od enga gospoda iz nizozemske. Vec pa ne vem. Hvala za informacije ze v naprej!
nekaj malega se je o avtu pisalo tule - http://www.subaru-slo.net/viewtopic.php ... &start=240
žal nič konkretnega...
žal nič konkretnega...
Da potegnem na kratko, 555 ti razn felten, barve, nardi volana, parih malenkosti v notranjosti in višje cene na a.net ne da dosti.impreza_gt napisal/-a:Pozdravljeni! Mene pa zanima ce ve kdo kej vec o tej imprezi: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1928239 Avto zgleda lep na slikah, sam bi raj od koga se kej bl naancnega slisu, predn grem sploh gledat avto. Ko sem klical za avto so rekl da je avto kot nov, od enga gospoda iz nizozemske. Vec pa ne vem. Hvala za informacije ze v naprej!
Koliko naj bi pa imela prevoženih kilometrov?
Glede na to da je iz nizozemske kukr pravš in na napisano niti ni nujno da ima nardi volan... lahko da 555 pomeni samo ta barva, ki pa 99% niti ni metalna - sem dal barvat svojo imprezo in sem barvo zbiral pa sem kode sporoču mojstru in je povedu kera je metalna, pa kera ne... za to 555 je reku da ni.
France
Mark Mansfield provided the following info ...
'96 Model '555'
Black WRX bucket seats trimmed with grey Alacantra
Black dashboard
555 Blue paintwork
Gold wheels
No split rear seat
Nardi leather steering wheel and gear knob
Cost FRF165 000 (compared to FRF 155 000 for standard model) Exchange rate was about 8F to the £
'97 Model '555'
Red trim on black seats (all models now have bucket seats and Nardi steering wheel)
Blue paintwork
Gold wheels
Cost FRF 166 500 (FRF 159 000 for standard model)
'97 Model 'WRX'
As for '555' plus:
Metallic blue paint (like the WRC)
WRX sticker and number on boot, front wings, and inside (very tacky and cheap).
'98 Model 'WRX'
Black paint
Gold wheels
Netherlands
The Netherlands have had '96 and '98 555 specials, which seem to be similar to the French WRX versions described above.
Lahko še kdo preveri
barva - koda
555 Blue - 53C - nej nebi bla metalna
Sonic Blue - 74F - nej bi bla metalna
France
Mark Mansfield provided the following info ...
'96 Model '555'
Black WRX bucket seats trimmed with grey Alacantra
Black dashboard
555 Blue paintwork
Gold wheels
No split rear seat
Nardi leather steering wheel and gear knob
Cost FRF165 000 (compared to FRF 155 000 for standard model) Exchange rate was about 8F to the £
'97 Model '555'
Red trim on black seats (all models now have bucket seats and Nardi steering wheel)
Blue paintwork
Gold wheels
Cost FRF 166 500 (FRF 159 000 for standard model)
'97 Model 'WRX'
As for '555' plus:
Metallic blue paint (like the WRC)
WRX sticker and number on boot, front wings, and inside (very tacky and cheap).
'98 Model 'WRX'
Black paint
Gold wheels
Netherlands
The Netherlands have had '96 and '98 555 specials, which seem to be similar to the French WRX versions described above.
Lahko še kdo preveri
barva - koda
555 Blue - 53C - nej nebi bla metalna
Sonic Blue - 74F - nej bi bla metalna
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov