Zimske gume za Imprezo STi, GT...
Zimske gume za Imprezo STi, GT...
Živjo!
Rabim pomoč, mnenja, predloge...... katere zimske gume naj dam na Imprezo WRX Sti?
lp gase
Rabim pomoč, mnenja, predloge...... katere zimske gume naj dam na Imprezo WRX Sti?
lp gase
Kaj imaš proti dunlopkam? In proti katerem modelu m2, m3, 3d?Doberman napisal/-a:Jaz bi vzel 215/45/17, in sicer:
- Bridgestone Blizzak ali
- Vredestein Wintrac xtreme
V skrajni sili bi si še Michelinove Primacy Alpinke pogledal, nikakor pa ne Pirelli ali Dunlop...
Osebno bi vzel čim ožje, s čim večjim presekom in čim manjšo colažo.
ozke - za to da je po snegu ql in da je presek lahko večji
visok presek - ker je po snegu večja šansa da zajahaš kak robnik - če je presek 45 trpi felga, če je 55 možno da samo guma
colaža - zato da je presek lahko večji.
Se pridružujem vprašanju, so pa na avtomobilu trenutno nameščene pnevmatike dimenzije 205/50r16. STI-jka je letnik '99 kupim jo jutri in ker še nisem prišel do knjige ne vem, če je homologirana tudi kakšna druga dimenzija, ker v tej so gume samo za H hitrostni razred in me malo skrbi, da jih ne bom takoj uničil. Avto je poleg tega še "raho" navit.
Predlogi?
LP, Peter
Predlogi?
LP, Peter
'99 so bile že sti? Ali je GT?strumf666 napisal/-a:Se pridružujem vprašanju, so pa na avtomobilu trenutno nameščene pnevmatike dimenzije 205/50r16. STI-jka je letnik '99 kupim jo jutri in ker še nisem prišel do knjige ne vem, če je homologirana tudi kakšna druga dimenzija, ker v tej so gume samo za H hitrostni razred in me malo skrbi, da jih ne bom takoj uničil. Avto je poleg tega še "raho" navit.
Predlogi?
LP, Peter
tud te sm gledal... tud jst se ne spoznam na gume, Stijko mam pa šele par dni, tko da sploh nevem kaj naj dam gor, da bom tud v snegu v kkšn klanc pršov.... Zato mi bojo vaša mnenja še kako prov pršla.. 215 se mi zdi še preširoka. mam pa feltne 17 col, tko da bo gume R17 45 205 ali 215.Unikat napisal/-a:Kaj pa Goodyear eagle ultragrip? Imam dimenzijo 215/45/17 pa se mi zdijo odlične gume. Sicer se ne spoznam na pnevmatike, a za te lahko povem da so res vredne nakupa.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost