Oglas je bil na avto.net (tisti z eurotaxom). Nič posebnega, klasična Subaru oprema (meglenke, hill holder, abs, klima,...). Dodatno so na avtu še zatemnjena zadnja stekla ter priklop. Po papirjih in servisnih listkih ima trenutno 177.110km.
http://shrani.si/f/2x/RY/2Dl1dc6t/img20171216141140.jpg
http://shrani.si/f/1Y/Sm/1Md6sSZB/1/img ... 125130.jpg
Trenutni problemi za porihtat:
-sprednja desna luč ne sveti (žarnica je cela), potreben bo obisk električarja ker se sam ne spoznam kaj preveč
-zanič zadnji lonec - zvok je sicer za moje pojme odličen, ampak verjetno bi imel probleme na tehničnem? Ta bo sicer šele avgusta, tako da je plan za naslednje poletje lonec zamenjat - idealno bi bilo, če bi našel kakšen aftermarket lonec, da bi se ga dalo homologirat. Če že enkrat menjam, zakaj bi dal gor klasiko
-šoferjev sedež je grozno neudoben. Sedalo je že po videzu bolj horizontalno kot na sopotnikovem, pomoje je bil eden od lastnikov malce bolj obilen in se je sedež posedel. Ga bom v kratkem vzel ven, da bom videl pri čem sem. Ko sem ravno pri tem - je kaj posebnega treba paziti pri airbagu v sedežu? Lahko konektor enostavno odklopim in vzamem sedež ven, ali obstaja za to kakšen drug postopek?
-obrati padajo precej počasi, sploh ko je hladen. Karel je že očistil loputo za zrak, ker so bili občasno obrati pri prostem teku občutno prenizki, kar je ta problem rešilo. Ampak še vedno ko npr. spustim gas, da prestavim, kar nekaj sekund traja da pridejo obrati pod 1000. Zaenkrat bo ostalo tako kot je, če se bo slabšalo pa bom potem reševal problem.
-poraba se mi zdi malenkost visoka (?) Po avtocesti za tovornjakom pri cca. 100kmh pije 9l/100km (prejšnja 1.8 1995 mi je pri 120kmh pila 7-7.5 po ac)
-kiler očitno nekje pušča antifriz, Karel je že dolil 2l tekočine, pa je spet ko je avto hladen tekočina na spodnji črtici, ko je topel pa na 3/4. Avto sicer temperaturo normalno drži na števcu malo pod polovico. Sem pa opazil na spodnji strani kilerja zelen kondenz, tako da je verjetno tam problem.
-v začetnku naslednjega leta ga čaka veliki servis (zadnji je bil 2008 pred 70.000km), ter mali servis in menjava tekočin v menjalniku ter diferencialu, ter verjetno tudi menjava svečk.
To bo zaenkrat to, upam da bo ostal avto pri hiši par let