Impreza optika
Re: Impreza optika
Občutek je neprecenljiv :.sup
Pa nisi rabil kakih specialnih vijakov za nastavitev nagiba?
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Imam camber vijake, vendar samo vijaki niso pomagal. Imaš v luknjah in vijakih še dosti lufta, katerega ujameš če pritisneš gumo proti amortizerju, samo z vrtenjem camber vijakov pa nikakor nebi mogel pridet to takega naklona pri originalnih vzmeteh. Je pa pri zadnjih kolesih, komaj 4mm lufta med amortizerjem in gumo 
Hmm, hude nastavitve. Me zanima, če se bo kaj na profilu gum poznalo. To moram v živo videt.
Sem moral prav še enkrat pogledat tvoje nastavitve; minus 2 stopinje
. Sem hotel na trojki takole, pa me je vulkanizer le butasto gledal in ni hotel drugače kot je predpisano za Legacyja.
Pri turbaku bom nastavil takole, ko zamenjam roke zadaj.
Pri turbaku bom nastavil takole, ko zamenjam roke zadaj.
zato pa jaz hodim samo določenemu majstru za optiko. Ne komplicira in zato vedno grem k Avtoservis gregorc - Mengeš. Samo 1x odkar imam avto je bila optika delana drugje.
The only treasure my car came with was rust...
Na imprezi imam več kot 20k km na -3 spredaj in -2,5 zadaj, pa ni nič posebnega na obrabi.Thomas22 napisal/-a:Hmm, hude nastavitve. Me zanima, če se bo kaj na profilu gum poznalo. To moram v živo videt.
Se pa naklone lepo vidi na pogled.
Kar eno vprasanje:
A se fejst pozna na obcutku na volanu, ce imas recimo zadaj bolj negativen camber kot spredaj (recimo spredaj -1 zadaj pa -2)?
Kmecka pamet mi pravi, da se rit pol noce nikamor zmaknit
A se fejst pozna na obcutku na volanu, ce imas recimo zadaj bolj negativen camber kot spredaj (recimo spredaj -1 zadaj pa -2)?
Kmecka pamet mi pravi, da se rit pol noce nikamor zmaknit
Nimam kulija, da bi se podpisal.
Rit nekako dlje drži, ko zgubi oprijem gre pa še malo raje po svoje.axaQ4 napisal/-a:A se fejst pozna na obcutku na volanu, ce imas recimo zadaj bolj negativen camber kot spredaj (recimo spredaj -1 zadaj pa -2)?
Jaz imam spredaj in zadaj nastavljive stabilizatorje, tako da lahko potem še z njimi mal kompenziram, čeprov prednjega je mal smotan premikat, pa tud tisti dve stopnji se ne poznata tok kot zadnje tri sploh najmehkejša vs najtrša.
tudi sam delam optiko, tudi po želji, tko da če bo kdo kdaj rabil nastavitev..., v kamniku
lp kuco jr.
lp kuco jr.
Mogoče bi lahko biu klubski partner:P
axa sej sm ti povedu k sva merila da če bi mel lih kontra bi blo kul. Jz ti za tvojo vožnjo priporočam spredi -1,5 do max -2° zadi pa max -1° Toe zadi in spredi 0
Če bi radi pa z ritjo zavijal pa lohk kopirate nastavitve z moje fwd kante:
spredi nagib -3° toe out 0,5mm
zadi nagib -1.5° toe out 1mm
Gre tud nad 200kmh kr mirno po cesti, se pa da rit izzvati bp
Če bi radi pa z ritjo zavijal pa lohk kopirate nastavitve z moje fwd kante:
spredi nagib -3° toe out 0,5mm
zadi nagib -1.5° toe out 1mm
Gre tud nad 200kmh kr mirno po cesti, se pa da rit izzvati bp
Kle pr toe out/in je treba bit pozoren ker eni ti nardijo 1 mm per side, drugi pa total.. če je 0 pol itak nima veze. .P
Ja to je treba dat jasno vedet, no jaz si itak to delam sam tko da ni problema 
mogočebeliblisk napisal/-a:Mogoče bi lahko biu klubski partner:P
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost