gore napisal/-a:Ne vem, če prav razumem tisti 2DIN. Moj radio je enojen - spodaj že imam predalček.
Prodajalec (za katerega sem imel občutek, da ve kaj govori) mi je dejal, da je pri Foresterju kar nekaj dela (2-3 ure), saj mora radio napeljati od zadaj. Če sem ga prav razumel (po telefonu), je to zaradi tega, ker je velikost Subarujevega prostora nekaj drugačna od standardne.
Znalo bi biti to celo res, saj se spomnim, da mi je tudi pri prejšnjem Foresterju radio čudno ven štrlel.
Jah, obstajata dve vrsti Subarujevih avtoradiev - ena je z vgrajenim changerjem za 6CD in je velikosti 2DIN, druga je obična in je standardne velikosti 1DIN, tko kot v vseh ostalih avtomobilih...
Napeljati od zadaj?? Sorry obstajata dve opciji za tega tvojga "majstra" - al ne ve kaj govori, al pa te hoče pa po domače rečen na suho nategnitm, da bi pokasiral več keša za kao dodatno delo... V oba svoja Subaruja sm do zdaj normalno spravil standarden 1DIN avtoradio. V Legacy-ju je šlo res mal na tesno s placom, v Foresterju pa ni blo prav nobenih problemov. Če je zmontirano tko kot treba, nima kaj štrlet.
Lahko upoštevaš tud air_man-ov nasvet, pa se zapelješ še do vilija. Je tud zastopnik za Blaupunkte, tud kšno dobro ceno zna narest...
BTW - lahko vprašam zakaj ravno Blaupunkt?