Raceland Time Attack #3 (25.6.2010)

Novosti na domačih in svetovnih tekmovanjih
Odgovori
Uporabniški avatar
picinni
Član Subaru kluba
Prispevki: 3357
Kraj: Atrans
Kontakt:

Odgovor Avtor: picinni » 02. Junij 2010, 20:50

Sem se že sprijaznil, da bom v tretji klasi. Tako mora pač bit.. Ne maram pa lobiranja in cenkanja posameznikov, da nekdo ostane v neki klasi. No thanks.

In še enkrat, pravim da potrebujemo še eno klaso. Klaso 3., ki bo nadomestila to sedanjo. Sedanja 3. pa bi bila klasa 4.
Ker v tej tretji so sedaj neomejene predelave. Po tej teoriji vozim v klasi, kjer je lahko tudi dirkalnik skupine A ali H in to enostavno ni sprejemljivo. Oziroma je brezveze.
Bom raje doma ostal ja in se pripravljal na obične pustolovščine.
Go Westy, go!

Uporabniški avatar
ijuvan
Uporabnik foruma
Prispevki: 2456
Kraj: SG/LJ

Odgovor Avtor: ijuvan » 02. Junij 2010, 20:52

Če ne se boste pač vozli v unlimited, pa kaj ;-) nagrada verjetno ni ravno velika, da bi se vam šlo za to? Itak verjetno primerjate predvsem tisti s 4x4 med seboj (EVO, STi), ki pa ste po večini v isti klasi?

Andrej

Odgovor Avtor: Andrej » 02. Junij 2010, 20:52

Ti bos itak vse nazgal, serijo, A, H ... tko da je vseen v keri klasi si.
Se hidravlicno rocno zmonitrava pa bos v klasi Loeb :lol:

Uporabniški avatar
picinni
Član Subaru kluba
Kontakt:

Odgovor Avtor: picinni » 02. Junij 2010, 20:54

@ijuvan; Sej na koncu vidiš da temu ni čisto tako. Kdo bi si mislil :D
Go Westy, go!

Uporabniški avatar
picinni
Član Subaru kluba
Kontakt:

Odgovor Avtor: picinni » 02. Junij 2010, 20:55

Andrej napisal/-a:Ti bos itak vse nazgal, serijo, A, H ... tko da je vseen v keri klasi si.
Se hidravlicno rocno zmonitrava pa bos v klasi Loeb :lol:
:lol: ja bo treba še enga pujsa razbit očitno, pa ene štiri vikende preživet v WTC garaži :D
Go Westy, go!

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba
Prispevki: 4296
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: irCAR81 » 02. Junij 2010, 20:57

ijuvan napisal/-a:Če ne se boste pač vozli v unlimited, pa kaj ;-) nagrada verjetno ni ravno velika, da bi se vam šlo za to? Itak verjetno primerjate predvsem tisti s 4x4 med seboj (EVO, STi), ki pa ste po večini v isti klasi?
Am ne. Primerjamo se z evotom, ki nikoli ne vozi na navadnih gumah.
Zdej bo pa picinni z navadnimi gumami padu v njegov razred, kjer bo mel manj šans kot bi jih imel s precej manj predelano imprezo in drugimi gumami.

Jst vidm edini smisel da voziš s točno takim avtom kot je na cesti. Drugače bol da kr gokarde najamemo pa se tam koljemo.

Uporabniški avatar
picinni
Član Subaru kluba
Kontakt:

Odgovor Avtor: picinni » 02. Junij 2010, 21:01

irCAR81 napisal/-a:Drugače bol da kr gokarde najamemo pa se tam koljemo.
:.sup
Go Westy, go!

Uporabniški avatar
ijuvan
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: ijuvan » 02. Junij 2010, 21:05

irCAR, ja, to imaš tudi prav. Verjetno ne bo nikoli tako, da bi bilo vsem prav. Saj bi si tudi jaz na vašem mestu želel voziti v klasi, za katero verjamem da spada. Tudi v igricah se mi ne zdi fer, če vozim jaz v enmu golfu proti lambotu :lol: Amapk ga vseeno naščijem :twisted: :lol:
Ampak po drugi strani je pa toliko različnih stvari, ki se dajo spremenit na toliko načinov, da verjetno ne bi bil pravilnik nikoli končan. In tako ste pač žal vi tisti, ki naj**te.
Na lepe oči pa ne bi šlo tega spremenit? Če ne pa čreva na plot :lol:

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Moderator
Prispevki: 1192

Odgovor Avtor: _BiStRi_ » 02. Junij 2010, 21:56

@picinni

Nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha, prepričan sem, da bo zagovo kakšna sprememba v pravilniku do dirke in boš lahko v klasi z nami :cool:

Uporabniški avatar
picinni
Član Subaru kluba
Kontakt:

Odgovor Avtor: picinni » 02. Junij 2010, 22:02

Sej niti nisem prepričan, če hočem bit :neutral: bomo vidl je reku taslep.
Go Westy, go!

Uporabniški avatar
strumf666
Član Subaru kluba
Prispevki: 4125
Kraj: Krško

Odgovor Avtor: strumf666 » 02. Junij 2010, 22:10

A na kronometer in lastno zabavo ste pa vsi pozabl? :-P
Tole s pikami je precej nehvaležna stvar, ker nikol ne bo vsem prav (pa tudi pri vseh avtomobilih določena predelava nima iste teže).

Uporabniški avatar
alanq4
Uporabnik foruma
Prispevki: 134
Kraj: Lj-rudnik

Odgovor Avtor: alanq4 » 02. Junij 2010, 22:20

x2

Uničl boste bistvo trackdayev.

Sej jz vem da je cilj narest 50 klas, da bo vsak lohk zmagu v svoji :lol:

KING Alexzander The GREAT
Uporabnik foruma
Prispevki: 63
Kraj: Logatec

Odgovor Avtor: KING Alexzander The GREAT » 02. Junij 2010, 22:31

Brez zamere fantje,samo jaz bom tako povedal prevec ste to resno use vzeli jaz mislim pa da se bo tudi Alan z mano strinjal 5-6let nazaj ko smo veselo hodili na Mobi krog,ni bilo nikol ampak nikoli nobenih klas,peljal si kokr si peljal,jaz sem hodil na MK iz lastnega uzitka in sem takrat z 140KM peljal zelo dober cajt,mi nebi popolnoma nic pomenilo ce bi mi rekli bil si 1 ali pa bil si 10,ker tu pozabljamo eno stvar,da se gre za "amaterski" track day,kjer je bistvo,da se mate vsi lepo,da probas peljati hitreje kot si zadnic peljal,seveda ce je proga koliko toliko ista(mokra,suha),ne pa da se pise po forumih,koliko je kdo nategac,pa da se vlece skozi klase,koga briga,meni je bilo na MK-ju v veselje ce sem lahko peljal za 200KM avtov in mi ni usel,pa zdej ce ja avto pred mano bil serijski ali pa navit,vazno mi je bilo na koncu dneva cas,ki sem ga postavil,da je bil boljsi od nazadnje ko sem bil dol.

Ko bo pa vse to tekmovanje 1x postalo tako da ce bos v svoji klasi zmagal in dobil nagrado nwm 100€ ali pa zelo dober popust pri gumah,potem pa se strinjam,da mora biti klasa tocno dolocena in da nesme biti nobenih,ki se nekako "ustulijo" ceprav tam nesodijo.

Tako da za moje pojme ste vsi to malo preresno to zagrabili okoli tega pravilnika,bistvo je samo eno,da ste usi hitrejsi od Loco-ta pa dobite od mene za Heineken-a drugo me popolnoma nic ne zanima :lol: :lol:
Ni vazno kaka je baba,vazno je kako pivo piješ :)

Uporabniški avatar
ijuvan
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: ijuvan » 02. Junij 2010, 22:56

KING Alexzander The GREAT napisal/-a:Tako da za moje pojme ste vsi to malo preresno to zagrabili okoli tega pravilnika,bistvo je samo eno,da ste usi hitrejsi od Loco-ta pa dobite od mene za Heineken-a drugo me popolnoma nic ne zanima :lol: :lol:
Pol dobim še jaz za pir. Če se ne motim, Loco ne bo vozil ;-)

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba
Prispevki: 4296
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: irCAR81 » 02. Junij 2010, 23:29

alanq4 napisal/-a:x2

Uničl boste bistvo trackdayev.

Sej jz vem da je cilj narest 50 klas, da bo vsak lohk zmagu v svoji :lol:
To ni trackday, to je time attack. Drugo bistvo je.

Cilj je narest čim manj klas. Pokale prodajajo tmle čez cesto na resljevi praktično na kile.

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost