Raceland Time Attack #3 (25.6.2010)
Sem se že sprijaznil, da bom v tretji klasi. Tako mora pač bit.. Ne maram pa lobiranja in cenkanja posameznikov, da nekdo ostane v neki klasi. No thanks.
In še enkrat, pravim da potrebujemo še eno klaso. Klaso 3., ki bo nadomestila to sedanjo. Sedanja 3. pa bi bila klasa 4.
Ker v tej tretji so sedaj neomejene predelave. Po tej teoriji vozim v klasi, kjer je lahko tudi dirkalnik skupine A ali H in to enostavno ni sprejemljivo. Oziroma je brezveze.
Bom raje doma ostal ja in se pripravljal na obične pustolovščine.
In še enkrat, pravim da potrebujemo še eno klaso. Klaso 3., ki bo nadomestila to sedanjo. Sedanja 3. pa bi bila klasa 4.
Ker v tej tretji so sedaj neomejene predelave. Po tej teoriji vozim v klasi, kjer je lahko tudi dirkalnik skupine A ali H in to enostavno ni sprejemljivo. Oziroma je brezveze.
Bom raje doma ostal ja in se pripravljal na obične pustolovščine.
Go Westy, go!
-
Andrej
Am ne. Primerjamo se z evotom, ki nikoli ne vozi na navadnih gumah.ijuvan napisal/-a:Če ne se boste pač vozli v unlimited, pa kajnagrada verjetno ni ravno velika, da bi se vam šlo za to? Itak verjetno primerjate predvsem tisti s 4x4 med seboj (EVO, STi), ki pa ste po večini v isti klasi?
Zdej bo pa picinni z navadnimi gumami padu v njegov razred, kjer bo mel manj šans kot bi jih imel s precej manj predelano imprezo in drugimi gumami.
Jst vidm edini smisel da voziš s točno takim avtom kot je na cesti. Drugače bol da kr gokarde najamemo pa se tam koljemo.
irCAR, ja, to imaš tudi prav. Verjetno ne bo nikoli tako, da bi bilo vsem prav. Saj bi si tudi jaz na vašem mestu želel voziti v klasi, za katero verjamem da spada. Tudi v igricah se mi ne zdi fer, če vozim jaz v enmu golfu proti lambotu
Amapk ga vseeno naščijem
Ampak po drugi strani je pa toliko različnih stvari, ki se dajo spremenit na toliko načinov, da verjetno ne bi bil pravilnik nikoli končan. In tako ste pač žal vi tisti, ki naj**te.
Na lepe oči pa ne bi šlo tega spremenit? Če ne pa čreva na plot
Ampak po drugi strani je pa toliko različnih stvari, ki se dajo spremenit na toliko načinov, da verjetno ne bi bil pravilnik nikoli končan. In tako ste pač žal vi tisti, ki naj**te.
Na lepe oči pa ne bi šlo tega spremenit? Če ne pa čreva na plot
-
KING Alexzander The GREAT
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 63
- Kraj: Logatec
Brez zamere fantje,samo jaz bom tako povedal prevec ste to resno use vzeli jaz mislim pa da se bo tudi Alan z mano strinjal 5-6let nazaj ko smo veselo hodili na Mobi krog,ni bilo nikol ampak nikoli nobenih klas,peljal si kokr si peljal,jaz sem hodil na MK iz lastnega uzitka in sem takrat z 140KM peljal zelo dober cajt,mi nebi popolnoma nic pomenilo ce bi mi rekli bil si 1 ali pa bil si 10,ker tu pozabljamo eno stvar,da se gre za "amaterski" track day,kjer je bistvo,da se mate vsi lepo,da probas peljati hitreje kot si zadnic peljal,seveda ce je proga koliko toliko ista(mokra,suha),ne pa da se pise po forumih,koliko je kdo nategac,pa da se vlece skozi klase,koga briga,meni je bilo na MK-ju v veselje ce sem lahko peljal za 200KM avtov in mi ni usel,pa zdej ce ja avto pred mano bil serijski ali pa navit,vazno mi je bilo na koncu dneva cas,ki sem ga postavil,da je bil boljsi od nazadnje ko sem bil dol.
Ko bo pa vse to tekmovanje 1x postalo tako da ce bos v svoji klasi zmagal in dobil nagrado nwm 100€ ali pa zelo dober popust pri gumah,potem pa se strinjam,da mora biti klasa tocno dolocena in da nesme biti nobenih,ki se nekako "ustulijo" ceprav tam nesodijo.
Tako da za moje pojme ste vsi to malo preresno to zagrabili okoli tega pravilnika,bistvo je samo eno,da ste usi hitrejsi od Loco-ta pa dobite od mene za Heineken-a drugo me popolnoma nic ne zanima

Ko bo pa vse to tekmovanje 1x postalo tako da ce bos v svoji klasi zmagal in dobil nagrado nwm 100€ ali pa zelo dober popust pri gumah,potem pa se strinjam,da mora biti klasa tocno dolocena in da nesme biti nobenih,ki se nekako "ustulijo" ceprav tam nesodijo.
Tako da za moje pojme ste vsi to malo preresno to zagrabili okoli tega pravilnika,bistvo je samo eno,da ste usi hitrejsi od Loco-ta pa dobite od mene za Heineken-a drugo me popolnoma nic ne zanima
Ni vazno kaka je baba,vazno je kako pivo piješ 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost