Raceland Time Attack #2 (21.5.2010)

Novosti na domačih in svetovnih tekmovanjih
Andrej

Odgovor Avtor: Andrej » 22. Maj 2010, 07:00

Sej pr teb sem prec vedu, da je tvoja sekundica zaostanka povezana s časom izhoda na progo :lol: .
Bistri je pa unga mladinca Picinnija samo zarad gum nazgal :lol: . Tale Yokohama je res huda.

Drugac se je pa tale forum zlo izkazal na pisti. Kdo je pa Erman? A ma njegova Preza kej izboljsav?

Uporabniški avatar
picinni
Član Subaru kluba
Prispevki: 3357
Kraj: Atrans
Kontakt:

Odgovor Avtor: picinni » 22. Maj 2010, 07:14

Pišuka sem slabo spal......Bistri je kriv :lol:
Go Westy, go!

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Moderator
Prispevki: 1192

Odgovor Avtor: _BiStRi_ » 22. Maj 2010, 08:51

Vi se kr zgovarjajte na gume ja...da ne bom začel jst naštevat :lol: :lol: :lol: :lol:

Erman ima pa mislim da okoli 400KM, morda malce manj, pa verjetno še kaj? 18" platišča...lepa preza :cool:

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba
Prispevki: 4296
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: irCAR81 » 22. Maj 2010, 09:08

Bistri je dobr vozu. Me pa zanima kako bo na suhem, jaz sem stavil da bo s temi gumami počasnejši kot je bil z 070.

@Andrej: jst sm mel na mokrem ogromne težave. Avto je s temi stabilizatorji (pa še na Hard sem mel nastavljene) nemiren k najbol živčna čebela. Po mokrem sem bil že po defaultu za 3s na krog počasnejši od 2006 letnikov.

Uporabniški avatar
picinni
Član Subaru kluba
Kontakt:

Odgovor Avtor: picinni » 22. Maj 2010, 10:31

Sem mislil, da bomo delali analize ob kaki kavi pa očitno ne gre....

Kdo se zgovarja zaradi gum? Se mi pa ta tema zdi zelo poznana izpred meseca dni :lol: Je pa več kot očitno da so to gume, ker če je to Andrej opazu pa sploh dol ni bil :D :lol: Mi je pa v malo zadoščenje, da sem bil prvi med uporabniki potenz 070RE :D

Vsi smo imeli velike težave v mokrem ne samo nekateri.

Pri meni je bilo najbolj zanimivo to, da sem delal boljše čase na popolnoma mokri pisti kot pa na pisti, ki se je počasi sušila, ko je imela še ta mokri "film" čez. Takrat na idealni liniji ni bilo sledu o kakšnem gripu. Je pa fajn ker sem ugotovil zakaj. Pa o tem kdaj drugič res ob kakšni kavi.

Dejstvo je, da je za ta atacck bila bolj smela odločitev, čeprav je bila v nekem primeru nuja, nakup odličnih gum. Tudi prvi iz TA je dokaz za to.

In še....moja teza se uresničuje, močnejši stabilizatorji zahtevajo sveže gume, da pride to bolj do izraza v vseh pogojih sploh pa v dežju, kjer se take malenkosti seštevajo iz ovinka v ovinek. Upam, da v suhem s to nastavitvijo kot jo imam sedaj na avtu ne bom razočaran. Na pisti se gre pač za stotinke, desetinke....
Go Westy, go!

Uporabniški avatar
picinni
Član Subaru kluba
Kontakt:

Odgovor Avtor: picinni » 22. Maj 2010, 10:33

irCAR81 napisal/-a:jaz sem stavil da bo s temi gumami počasnejši kot je bil z 070
Jaz pa stavim, da bo hitrejši konkretno. Pizza?
Go Westy, go!

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: irCAR81 » 22. Maj 2010, 10:54

Definiri konkretno. Bo šlo pod 55.00?

Uporabniški avatar
picinni
Član Subaru kluba
Kontakt:

Odgovor Avtor: picinni » 22. Maj 2010, 11:05

Od njegovega časa na TA1 odštej 4 desetinke, lahko, da sem rekel premalo. Pizza?
Go Westy, go!

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Moderator
Prispevki: 1192

Odgovor Avtor: _BiStRi_ » 22. Maj 2010, 11:16

Picinni, da nisi zajebancije preveč resno vzel? :lol:

-pridem na kavo, treba mal analize narest

-tudi na pico pridem

Sem pa blazno vesel, da gremo vsi skupaj na naslednji TA, ker včeraj nismo gum nič znucali :shock: :cool: :lol:

:D :D :D :D :D

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: irCAR81 » 22. Maj 2010, 11:24

picinni napisal/-a:Od njegovega časa na TA1 odštej 4 desetinke, lahko, da sem rekel premalo. Pizza?
Stava sprejeta.
_BiStRi_ napisal/-a:Sem pa blazno vesel, da gremo vsi skupaj na naslednji TA, ker včeraj nismo gum nič znucali :shock: :cool: :lol:
Kar se gum tiče je bil res prijazen TA. :)

Uporabniški avatar
picinni
Član Subaru kluba
Kontakt:

Odgovor Avtor: picinni » 22. Maj 2010, 11:48

Bistri dejstvo je da sem slabo spal :)) pa saj se poznamo kokr tolk Itak da se zafrkavamo mal :D :lol:
Go Westy, go!

jure-sti
Uporabnik foruma
Prispevki: 247

Odgovor Avtor: jure-sti » 22. Maj 2010, 11:53

Blo je super, tud organizacija je bla super, to s casovnimi merilci je bomba. Kar se tice voznje, je res da so na case tudi vplivale vremenske razmere. Jaz in nenad(evo9) sva imela sreco in sva vozila po pisti ravno takrat ko je bilo najmanj vode. Asfalt je bil moker ampak ni bilo plasti vode na njem, tako da se je nekaj ovinkov dalo obcutno hitreje odpeljat. Nekateri pa so drseli enako kot prej (vstop na ciljno ravnino, prehod iz prve v drugo sikano...) Uglavnm takrat sva oba postavla najboljsi lastni cas, nenad s tem najboljsegamed vsemi tekmovalci. Drugace realno gledano, ce bi vozila midva po dezju bi bil vrstni red prvih treh malo drugacen. Jaz bi imel cas podoben ircarju, nenad pa bistriju in picinniju. Erman pa bi stal na prvem mestu.

Kar se pa tice unga s srebrno fabio, bi ga pa poslal nekam, drekaca enga. Prijavu se je v serijsko klaso, vozu je pa boljsim podvozjem, pa cipanim motorjem, tako kot je ircar reku. Drugac pa cestitke Nenadu, Ermanu in Bistriju, za najboljse case!

substi
Uporabnik foruma
Prispevki: 384

Odgovor Avtor: substi » 22. Maj 2010, 13:14

LoCo napisal/-a: Kakršnokoli goljufanje glede klasiranja bo pomenilo avtomatsko diskvalifikacijo iz Time Attacka in tudi prepoved sodelovanja v nadaljnih Time Attack dogodkih.
Če je vse res za fabio. :)

Sicer pa, dobro ste vozili. Še najboljše je bilo gledati @Ircarja, ki je res imel oteženo delo ter iskal pravo linijo.

Andrej

Odgovor Avtor: Andrej » 22. Maj 2010, 13:26

Vzemte ven radio. 3 desetinke k šus :cool:

Uporabniški avatar
picinni
Član Subaru kluba
Kontakt:

Odgovor Avtor: picinni » 22. Maj 2010, 13:34

Andrej napisal/-a:Vzemte ven radio. 3 desetinke k šus :cool:
:lol: sploh, če vmes iščeš še kako dobro musko s kake lokalne radijske postaje.
Go Westy, go!

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov