Pannonia Ring
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4466
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Pannonia Ring
Oi,
nekaj se razmišlja v smeri zakupa dirkališča - Pannonia Ring, pa me zanima, koliko bi kaj bilo interesa za to...
Koliko bi bili pripravljeni plačat za celodnevno udeležbo na takem dogodku, če bi se proga delila med motorist in avtomobiliste (recimo 30min / 30min ali 1ura / 1ura)?
D.
PS: Pa še moj posnetek...
nekaj se razmišlja v smeri zakupa dirkališča - Pannonia Ring, pa me zanima, koliko bi kaj bilo interesa za to...
Koliko bi bili pripravljeni plačat za celodnevno udeležbo na takem dogodku, če bi se proga delila med motorist in avtomobiliste (recimo 30min / 30min ali 1ura / 1ura)?
D.
PS: Pa še moj posnetek...
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Zaradi izrednega zanimanja se je nehalo razmišljat o dogodku za avtomobiliste, tako da bo zdaj dogodek le za motoriste.
Tako da vsi forumski motoristi, vabljeni na spletno stran Dey-Zi Days, kjer si lahko preberete podrobnosti in se prijavite.
D.
Tako da vsi forumski motoristi, vabljeni na spletno stran Dey-Zi Days, kjer si lahko preberete podrobnosti in se prijavite.
D.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Cena po glavi je v predprijavi do 31.12.09 90€, do 30.04.2010 100€, kasneje pa 120€.picinni napisal/-a:Koliko pa je cena za vas motoriste v tem primeru?
Pri tem je treba upoštevati, da lahko na stezo spraviš bistveno več motorjev kot avtomobilov (tokrat bo število omejeno na 100, menda pa gre tja do 140)...
Če nimajo organiziranega dogodka, Pannonia Ring zaračunava takole:
Day/Half day ticket (bike/driver): (€ 100.- / € 80.-)
Day/Half day ticket (car/driver): (€ 400.- / € 300.-)
D.
Vem, vseeno je potem za razmislit, če greš raje za ta denar na Nordschleife v Nemčijo. Pot je sicer daljša do piste kot do Panonie (domnevam).danci1973 napisal/-a:Nič, kar je v zvezi z dirkanjem, ni poceni...picinni napisal/-a:Hvala za info.
Sploh za avtomobiliste ni nič kaj poceni.
D.
Go Westy, go!
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Do Pannonie je 210km iz Maribora (če greš po AC).picinni napisal/-a:Vem, vseeno je potem za razmislit, če greš raje za ta denar na Nordschleife v Nemčijo. Pot je sicer daljša do piste kot do Panonie (domnevam).danci1973 napisal/-a:Nič, kar je v zvezi z dirkanjem, ni poceni...picinni napisal/-a:Hvala za info.
Sploh za avtomobiliste ni nič kaj poceni.
D.
Kaj pa za ta denar dobiš na Nordschleife?
D.
Saj ne rečem, da ni Panonia cenejša, ima pa Nordschlaife svojo zgodovino itd. Krog na njej stane cca 20 evrov narediš jih ene 10 (čez 200 kilometrov) pa greš dam. Računam, da bi tak izlet stal cca. 700 evrov. Če računam Panonio 400 za cel dan na pisti prevoz tja in nazaj pa malo okol pa si tudi blizu tej vsoti.
Da ne bo pomote Danci, jaz bi vseeno šel do Panonie, sem samo razmišljal v tej smeri, ker imam željo, da obiščem to znamenito in najdaljše dirkališče na svetu že nekaj let. Tako da, go for it

Da ne bo pomote Danci, jaz bi vseeno šel do Panonie, sem samo razmišljal v tej smeri, ker imam željo, da obiščem to znamenito in najdaljše dirkališče na svetu že nekaj let. Tako da, go for it
Go Westy, go!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost