Moja nova igraca (o trojkah, 4wdju, pa se kaj)

Zanimivo in koristno znanje
Odgovori
Uporabniški avatar
niva13
NoizeMaker
Prispevki: 4009
Kraj: Venera

Moja nova igraca (o trojkah, 4wdju, pa se kaj)

Odgovor Avtor: niva13 » 24. Januar 2007, 00:50

moj prvi AWD Subaru :uzfuzf
ce kdo slucajno se ne ve un moder Legi trojka, sedan, 4wd, abs, airbagi, klima, alarm..... brez Remusa (zaenkrat) ;-)

prvi vtisi:

zavore the best stvar, primejo kot vrag
nima pa hillholderja :?

motor cist nic ne cuka :uzfuzf

4wd pogon...... pismo ta je pa glasen skoraj kot pri Nivi, nisem upala vec kot 120, k se ne vem, ce je to normalno, nisem pricakovala dodatnih vibracij :roll:

pospeski so mogoce mal slabsi napram 2wd (ma to sem vedela)

gretje dela za Sibirijo, klima zebe

Ker pa noben rabljen Subaru v Slo ni popoln, bo treba se par stvari postimat, en lepotni popravek, servis, podvozje, kaksna lucka v armaturi, no CE drgac dela :D

zdaj pa mene malo zanima, rabljeni rezervni deli, kje dobit, kaj pase od enk in dvojk?

Sash1
Uporabnik foruma
Prispevki: 292

Odgovor Avtor: Sash1 » 24. Januar 2007, 01:03

od mojega nic ne pase gor.... :roll: uh..zapustila klub 2wd :cry: ..no ja kaj cmo...naj ti bo v veselje nova igraca...in velikoooooooo kilometrov :54423

Uporabniški avatar
niva13
NoizeMaker

Odgovor Avtor: niva13 » 24. Januar 2007, 01:05

nisem zapustila, zdaj sem 6wd :-P

Uporabniški avatar
NoFEAR
Administrator
Prispevki: 3360

Odgovor Avtor: NoFEAR » 24. Januar 2007, 01:14

Tist stavek o 4wd pogonu me mal skrbi, drgač pa ti tud jst želim velik varnih kilometrov...

A si to od Mlakarja kupila? Bi lahko tud njega mal povprašala okol rez. delov ipd., zihr kej pozna... Btw - kaj pa (že) rabiš?

Uporabniški avatar
subi92
Uporabnik foruma
Prispevki: 7945
Kraj: Kamnik

Odgovor Avtor: subi92 » 24. Januar 2007, 07:21

Zelo sem vesel zate, velik srečnih km z njim :D Red bomber pa naj dobi novega srečnega lastnika v kolikor ga boš prodala :-)
Zadnjič spremenil subi92, dne 24. Januar 2007, 08:12, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
karel
Subaru Leone RX
Prispevki: 5060
Kraj: zg.Savinjska

Odgovor Avtor: karel » 24. Januar 2007, 07:24

Niva13 res iskrene čestitke za nakup pa veliko varnih in srečnih
kilometrov pa tudi kako snežno turico ti privoščim :D
"If in doubt,flat out"
Colin McRae

subidu

Odgovor Avtor: subidu » 24. Januar 2007, 07:34

Čestitke tudi od mene :D Sori za včeri, sem bila že koma... Čez vikend pa pričakujem en krog! :D Veliko veselja in čim manj povpraševanja ali raje sploh nič pod rubriko popravila in okvare :D

Uporabniški avatar
gorazd0
Nasankal reveža :)
Prispevki: 6619
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: gorazd0 » 24. Januar 2007, 08:03

Čestitke za nakup. Naj ti dobro služi.
Fiat.
Brez panike.

Uporabniški avatar
cheno
kaj je AWD?
Prispevki: 2555

Odgovor Avtor: cheno » 24. Januar 2007, 08:12

se pridružujem ostalim :D
The only treasure my car came with was rust...

Uporabniški avatar
subi92
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: subi92 » 24. Januar 2007, 08:40

Glede na to da bo tema bolj subjektivnega značaja in obenem še kaj koristnega prestavljam v splošno. Če bodo kake težave pa je bolje itak izluščit in npr. odpret temo na katero se napaka nanaša ;-)

subidu

Odgovor Avtor: subidu » 24. Januar 2007, 09:13

Subi92, oprosti, samo tole, da si legacy-ja premaknil v splošno se mi ne zdi dobro. Če imajo lahko lastniki imprez debate in teme o imprezi ter njihove predtavitve pod impezo, naj bo isto za legacije. O tem sm enkrat že pisala... Model avta naj bo pod ustrezno temo za ta model. To je dosti bolj pregledno, kot pa da vse zmečemo pod splošno ali pa pod večpredstavnost... Moje mnenj pač in kot vedno ni obvezujoče :-P

Uporabniški avatar
gorazd0
Nasankal reveža :)
Prispevki: 6619
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: gorazd0 » 24. Januar 2007, 09:30

nima pa hillholderja Confused
verjento je za naštimat/naštelat?
4wd pogon...... pismo ta je pa glasen skoraj kot pri Nivi, nisem upala vec kot 120, k se ne vem, ce je to normalno, nisem pricakovala dodatnih vibracij
je treba videti/slišat v živo. Vprašanje kaj je zate glasno... :D

Glede na to, da avta verjetno nisi kupovala sama, in si imela ob sebi nekoga ki zna pogledat... si verjetno kupila ok.

Dele pa kupiš - karoserija itd... upam da ne bo treba; pri prodajalcu (Milan).
Potrošni materjal v trgovini z avtodeli.
Fiat.
Brez panike.

Uporabniški avatar
subi92
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: subi92 » 24. Januar 2007, 10:05

Res je subidu ampak bo kar pod splošno zaradi prevelike vsebnosti okvar in popravil v Legacy kotičku, ko dobimo slikce pa lahko začnemo kvasit v Uporabniki se predstavijo.

subidu

Odgovor Avtor: subidu » 24. Januar 2007, 10:15

kukr mislš, samo škoda je, da pod rubriko Legacy beremo samo še o okvarah... Kot da pod "pojmom" Legacy kaj drugega sploh ne obstaja... :?

Niva13, kdaj bomo feltne prešfraufal? :D Jz računam, da sem čez vikend frej.

Uporabniški avatar
niva13
NoizeMaker

Odgovor Avtor: niva13 » 24. Januar 2007, 11:16

Hvala vsem za cestitke, vesela sem pa res zelo :uzfuzf

V bistvu je za poservisirat, pa mal pleh postimat (zadaj malo pritisnjen, pa je blatnik mal rjav).
Imam pregled zgodovine avta za 5 let nazaj (racuni servisov pri Maruclju), tavelik sevis je se za naredit, pa stabilizator za postimat, vsekakor pa preventiven pregled vsega skupaj ne skodi. Z Milanom sva se zmenila za pametno ceno in mislim, da je vredu nakup.

Glede rezervnih delov se zaenkrat samo kapriciram, vedno je pa dobro imet kaj v rezervi :D

Oprema je res dobra, hud alarm, omislila bi si edino se kaksne meglenke, presraufat moram muziko iz Bomberja, bo sicer treba zadaj rezat polico za ovalce, ker so zadaj trinajstke, kolesa premontirat..... mogoce Remusa :-P

Najprej pa seveda mehankarija, kar je najbolj pomembno, tako, da Subidu cez vikend se ne bomo sraufali, ker bom Bomberja rabila, ko bo Modri na servisu. Drgac pa hvala ti za prostor in strehco za cas, ko ga se imam, ceprav bi ga najraje kar obdrzala, ce bi imela prostor za ga spravit. Pismo me kar skrbi v kaksne roke bo Bomber koncal :?

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost