V kratkem zelim kupiti delovno "mulo", avto katerega bi pac uporabljal za vse (trgovina, prevoz, makedam- pac delo na polju, mogoce celo dopust,...), zelim slisati vase predloge/ponudbe oz mogoce poznate koga ki bi mi to lahko ponudil/prodal! Kaj zelim od avta, naj bo karavan ali vsaj 5vratna limuzina (pogojno, lahko tudi 4vratna), obvezno vlecna kljuka, lahko tudi s klimo, ne rabim pa neke FULL opreme kot je: xenon zarometi, usnje, ALU platisca (17", 18"), neka "super duper" muska, pac to mi ni pomembno,... Avto naj bo ohranjen, brez vecjih poskodb, redno servisiran (da me po parih KM ne pusti na cedilu), brez vecje rje (cim manj), motorizacija ni pomembna (vecja ko je, boljsa je
Gledal sem Subaru Legacy, ta mi nekak najbolj odgovarja (je to kar zelim) ===> http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7340681&show=1" onclick="window.open(this.href);return false; , mi lahko gdo kaj vec pove o temu, ali pa nasplosno o Legacy-ju, kaj paziti pri nakupu, kaksni so servisi, vzdrzlivost avta, cisto tko na splosno,...
LP
PS ce je ze kaksna podobna tema, admin lahko premaknes v primerno