Kako stlačiti EJ22 ali EJ20turbo v Ferozo...
A ima kdo idejo, ali bi prišla 2.2 ali pa 2.0 turbo mašina v ferozo?
Kok ima 2.2 premer lamele in košare? Leone 1.8 ima 20cm premer lamele in sta skoraj identični lameli od leoneta in od feroze, samo mal predelave bi rabil za košaro - 6 distančnikov, vsak 3mm ali pa kr cel obroč debeline 3mm v delu kjer se pritrdi na vztrajnik.
Pa še to me zanima, kok ima 2.2 od ene glave do druge - mislim na najširši del?
Ker če bi kaka 2.2 mašinca pasala v ferozo, bi bilo prov zanimivo. Sploh potem na kaki tekmi offroada, ko bi s 130KM že lahko prišel med prvih 5 ali celo bolje.
Kok ima 2.2 premer lamele in košare? Leone 1.8 ima 20cm premer lamele in sta skoraj identični lameli od leoneta in od feroze, samo mal predelave bi rabil za košaro - 6 distančnikov, vsak 3mm ali pa kr cel obroč debeline 3mm v delu kjer se pritrdi na vztrajnik.
Pa še to me zanima, kok ima 2.2 od ene glave do druge - mislim na najširši del?
Ker če bi kaka 2.2 mašinca pasala v ferozo, bi bilo prov zanimivo. Sploh potem na kaki tekmi offroada, ko bi s 130KM že lahko prišel med prvih 5 ali celo bolje.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Cheno - kok je premer vztrajnika in lamele ter košare?????gorazd napisal/-a:2.2 bo težko najt... 2.0 turbo malo lažje...
Za premer vztrajnika vprašaj chenota, ker ga ma ravno pri roki....
Paše pa tudi od STi, dokler menjaš komplet (vztrajnik, sklopko).
Bodi pozoren na distančnik na menjalniku... da ne bo predaleč vseskup
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Če bom školjko že kupoval, potem bo to leone z orenk predelavami in z odmikom podna od tal za vsaj 45cm in razmerjem 12:1 v reduktorju.subi92 napisal/-a:Imam dve opciji za ta primer![]()
- kup subaru turbo motor
- kup subaru turbo školjko s štromom in kalkulatorjem (lahko legacy ali leone if you find it)
Na žalost subaruju manjka odmik od tal, ki pa ga jst orenk rabim, za vožnjo po terenu. Meni osebno vožnja po cesti sploh ni zanimiva - zanimiv mi je teren.
Ta teden dobim 3cm body kit za ferozo in bo ferozina školjka za 3cm višja od prej in potem gredo na 15 colsko feltno 31,5 col gume (31,5X9,5x15 - premer bo za 10cm večji kot je sedaj). In avto bo še za 5cm višje od tal z najnižjim delom kot je sedaj, pa že sedaj imam 25cm najnižji del (zadnji diferencial).
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost