amortizerji za prtljažnik, kje dobiti?
amortizerji za prtljažnik, kje dobiti?
Odkar sem navesil spojlerje na prtljažna vrata, se rada sama zapirajo, še posebej pozimi, ko visi navzgor pa sploh. Ker imamo dosti bolečih glav ali enoročnega jemanja stvari iz avta, bi rabil močnejše amortizerčke, ali kakorkoli se jim že reče... Pašejo od drugih avtov oz. kje bi se dali kupiti močnejši?
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4466
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Obkov v Slovenski Bistrici izdeluje te zadeve...
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4466
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Danes dopoldne sem tem v Sl. Bistrici poslal mail, če se sploh lotijo tako malega naročila po meri - žal še niso odgovorili.ijuvan napisal/-a:Hvala vsem za odgovore, bo treba nekaj ujagat
Malo dvomim da bi bili novi dosti močni, vsaj od istega modela kot je naš, ker je en spojler pod zadnjim steklom, in je kar težko vse skupaj
Če pa se lotijo, pa ti verjetnonaredijo takšne, da bodo primerni.
D.
naceloma so razlike med amortizerji za spojlerNoFEAR napisal/-a:GT-jka ma tud spojlerje zadaj, pa so na njej isti amortizerčki, kot na 1.6ijuvan napisal/-a:Malo dvomim da bi bili novi dosti močni, vsaj od istega modela kot je naš, ker je en spojler pod zadnjim steklom, in je kar težko vse skupaj
in brez spojlerja
morm pa rect da nism gledu za imprezo...
bom pogledu ju3 na siht...
Subaru Legacy Turbo
jure75, hvala že v naprej
Po moje so moji spojlerji še težji od GTjke, ker je jamral ličar, da je moral parkrat barvati, ker je spojler barvo kar požiral... Pa če so močnejši ne škodi, ker nekateri tako zaženejo prtljažnik, da že gledaš če je potres
Moram malo pogledat kako je sploh vpet, potem pa vagat prtljažnike subijev da vidimo kateri bi bolj pasal 
Po moje so moji spojlerji še težji od GTjke, ker je jamral ličar, da je moral parkrat barvati, ker je spojler barvo kar požiral... Pa če so močnejši ne škodi, ker nekateri tako zaženejo prtljažnik, da že gledaš če je potres
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov