Jaz sem mnenja da morajo prednje pnevmatike imeti več profila...
Kakšna pa so vaša mnenja ?
Lp, greg
greg napisal/-a:prednji del je težje ujeti kot zadnjega, ali se motim ??
v mislih sem imel da je lažje poravnati zadnji del (pohodiš plih in ti ga poravna), če ti pa sprednjega odnese pa lahko samo čakaš in upaš da se bo avto ujel preden boš letel s ceste oziroma v nasproti vozečegaNoFEAR napisal/-a:Kako točno si pa to mislil? A lažje ujameš avto tam, kjer imaš volan (spredaj), al tam kjer ga nimaš (zadaj)??
Ja, sej maš prav glede tega, ampak človek je pač načel vprašanje...TORA! TORA! TORA! napisal/-a:dobr, sam zdej se pa že mal v ekstremih pogovarjate....jezt še nism vidu junaka k bi mel 2 gume nove, 2 pa sjebane do konca.....ponavad je razlika le v nekaj mm profila...tko da ni kakšne opazne razlike
Tle gre res za zlo teoretične zadeve... Dokler človek ne pretirava, lahko v odvisnosti od njegovih izkušenj reši obe situaciji... Ko greš pa enkrat čez mejo fizikalnih zakonov, takrat pa bo avto pa šel po svoje...greg napisal/-a:v mislih sem imel da je lažje poravnati zadnji del (pohodiš plih in ti ga poravna), če ti pa sprednjega odnese pa lahko samo čakaš in upaš da se bo avto ujel preden boš letel s ceste oziroma v nasproti vozečega (iz lastnih izkušenj) sploh na spolzkem cestišču in v snegu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost