Stara mama za saxoja 2000 1.0 motor 91€ zavarovanje komplet. Mojjh dokumentov zdele nimam pri sebi.
Je pa to naša stara znanka LEJA iz zavarovalne pisarne kjer sklepajo vsa živa zavarovanja in poišče najugodnejšo opcijo + SUBARU POPUST...
fora teh agentov da imajo 10% vaše zavarovalne police....tako da oni najraj nebi dal nobenega popusta.
če pa maš ti količinsko veliko avto se pa potrudjo in dajo use možne popuste.
jaz mam na Grawe eno pridno punco, sem uzel ful kaso use kaj se je dalo, vse brez odbitne, razen pri kraji je 1%. 1200e se mi zdi da je bilo use skupaj
Za forda smax 150 konjev je zavarovalna polička z AO+ 189€
Zna bit pa letos še za odtenek nižje, poročam marca.
Sej Thomas imamo kontakt za ugodna zavarovanja med oglasi oziroma ugodnosti kluba...
Ampk zgoraj omenjna tetka dela sedaj za drugo še bolj splošno zavarovalno pisarno in je še skor boljš. Mene k poz a mi je kr položnico prnesla in sem nakazal naknadno preko spletne banke.
Ima pa svoj, ženin, fotrov in citroen o stare mame preko sebe. Sem zavarovalec, uporabniki pa zavarovanci.
Za bmwja fuk kasko kraja parking šipe luči divjad platišča voznik(in v polici vsa oprema avta) .... prejšne leto s popustom 1650€ to leto 1430€ Legacy kot drugi avto 120€
V petek registriral justyja 1.0 za taščo:
103€ registracija (nova prometna, cestnina + neke dajatve, ker je bil avto uvožen iz nemčije).
169€ zavarovanje AO, AO+, asistenca, kasko J (šipe, ogledala in luči) in odkup prve škode.
Skupaj 272€
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
jest dam za BMW 525i, nov je bil 70000 eur, pa mam kasko brez odbitne franšize, z odkupom
prve škode, poleg tega pa še šipe, kraja in elementarne nesreče, komfort asistenca, kar pomeni nadomestno vozilo vse dni, dokler je avto v popravilu, vleka vozila tudi v tujini, pa je bilo lani 826 eur.