offroad - nič več
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Re: offroad - nič več
Ja in ta tvoj politik je še veliko ljudi z podrtimi avtomobili nategnil!
Kar sep akolesarjenja tiče po gozdu, najprej me morajo ustavit šele potem mi lahko kazen napiše.
Da mu pa to uspe po moji domači trasi.....
:mrgreen:
Kar sep akolesarjenja tiče po gozdu, najprej me morajo ustavit šele potem mi lahko kazen napiše.
Da mu pa to uspe po moji domači trasi.....
:mrgreen:
Razen, če ti kak kreten ne napelje žice v višini vratu.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Sam se velikokrat po gozdnih poteh vozim s kolesom in praviloma nimam težav. Večina domačinov, ki jih srečam in jih pozdravom odgovorijo dobro volno. Tudi, če grem čez njegovo dvorišče, ga pač vprašam ali lahko nadaljujem, ker se pač tudi zaide in ni problema. Včasih se pa najde tudi kakšen idiot, ki me nahruli, da mu delam škodo, ker se po poti peljem pa čeprav ne nabiram gozdni sadežev, ne lomastim po hosti in ne podiram dreves.
Nekateri ljudje so bolni od lastnine in imajo namen vse s sabo v grob odnesti in takim ni pomoči. Tak bi bil sposoben tudi žico v višini vratu napeljati čez pot in šele po tem bi ga morda zaprli v varovano institucijo kamor praviloma sode že sedaj.
Meni bi pa vseeno glava proč odletela...
Nekateri ljudje so bolni od lastnine in imajo namen vse s sabo v grob odnesti in takim ni pomoči. Tak bi bil sposoben tudi žico v višini vratu napeljati čez pot in šele po tem bi ga morda zaprli v varovano institucijo kamor praviloma sode že sedaj.
Meni bi pa vseeno glava proč odletela...
Impreza Sti 08
Prej napisano v mojem postu vsebuje polno mero sarkazma,da ne bo kdo mislim ,da sem resno kej pisal
Ravno te dni ko poslušam razne predvolilne oglase se mi želodec obrača, in vsakič ko slišim kakšno reklamo političnih strank v avtu bi najraje kar streljat začel v avtoradio! :x
Anyway kar se tiče offroada, pa saj ni potrebno it v gozd, samo zapeljite se tam vodice,komenda,kamnik pa imate offroad,
Mislim še tiste parkrat na leto ko se zapeljem po kakšni regionalki je vse razjebano, flikano in luknjasto do konca
Res mamo ceste take,da malo razmišljam o nabavi temu primernega avtomobila....
Kar je pa itak žalostno, glede na to koliko denarja damo za cestnine na leto.
Ravno te dni ko poslušam razne predvolilne oglase se mi želodec obrača, in vsakič ko slišim kakšno reklamo političnih strank v avtu bi najraje kar streljat začel v avtoradio! :x
Anyway kar se tiče offroada, pa saj ni potrebno it v gozd, samo zapeljite se tam vodice,komenda,kamnik pa imate offroad,
Kar je pa itak žalostno, glede na to koliko denarja damo za cestnine na leto.
Ne vem zakaj pizdite, saj je kazen za vožnjo z motornimi vozili nižja kot za odvezanega psa.
http://shrani.si/t/2D/1M/DszgKZ7/wp20140710001.jpg
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Jap, na lepem se je vse spremenilo: http://www.gore-ljudje.net/novosti/108563/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kolesarji naenkrat fašemo višjo kazen kot motoriziran pogon v naravi.
Res, čedalje več je razlogov, da se mi odjebe za ta kos lepote v svetu in spokam...
Kolesarji naenkrat fašemo višjo kazen kot motoriziran pogon v naravi.
Res, čedalje več je razlogov, da se mi odjebe za ta kos lepote v svetu in spokam...
Jaz se že zelo bližam temu, ker tale država ratuje en sam biser na vseh področjih.Sajmon napisal/-a:Res, čedalje več je razlogov, da se mi odjebe za ta kos lepote v svetu in spokam...
Povejte mi eno, samo eno samcato stvar ki v teji državi funkcionira dobro
Tale forum?

Očitno nas še ne :4r zadost, da bi se spravili (vsaj) pred parlament...
Očitno nas še ne :4r zadost, da bi se spravili (vsaj) pred parlament...
Kazen je od 40 do 1000 evrov, samo nekdo ni dobro prebral. Za pse je pa 200, 800 je če te dobijo, da je tvoj pes šel srat v otroški peskovnik.gorazd0 napisal/-a:Ne vem zakaj pizdite, saj je kazen za vožnjo z motornimi vozili nižja kot za odvezanega psa.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov