Največja 11L s 3/4 vožnje po snegu in precej tudi z reduktorjem, najnižja pa 7,7L. Sploh ne vem, kako in zakaj.
poraba vasega subaruja
Na poraba.com so uvedl tole:
Poraba Super Plus 98 pri družbi Petrol: 16,00 l/100km (št. zapisov: 4)
Poraba Super Plus 98 pri družbi Agip: 14,64 l/100km (št. zapisov: 2)
Poraba Super 100 pri družbi OMV: 14,57 l/100km (št. zapisov: 2)
Zanimivo? No ko bom imel na vsakem servisu vsaj 10 zapisov se bo dalo iz tega tud kej sklepat.
Poraba Super Plus 98 pri družbi Petrol: 16,00 l/100km (št. zapisov: 4)
Poraba Super Plus 98 pri družbi Agip: 14,64 l/100km (št. zapisov: 2)
Poraba Super 100 pri družbi OMV: 14,57 l/100km (št. zapisov: 2)
Zanimivo? No ko bom imel na vsakem servisu vsaj 10 zapisov se bo dalo iz tega tud kej sklepat.
Legacy 1,8 izklopljiv 4WD : 10-12
Legacy 1,8 2WD : 11
Legacy 2,2 2WD : 12 - rekord 16
Legacy 1,8 2WD : 11
Legacy 2,2 2WD : 12 - rekord 16
Speed kills - drive faster!!!
http://shrani.si/t/3X/VQ/7WBSU5f/podpis.jpg
http://shrani.si/t/3X/VQ/7WBSU5f/podpis.jpg
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4466
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Zanimivo, v 11-ih tankanjih z mojim še nisem prišel preko 10.7 l/100km... Vozim pa se ali kratke relacije (mesto) ali pa naložen s prikolico.subarko napisal/-a:legacy 2,5 karavan avtomatik l. 96
v glavnem kratke relacije 12,5 l
D.
PS: Da izkoristim priložnost - a imaš tovarniško daljinsko centralno zaklepanje? Če imaš, a ti žmigavci utripnejo ko odkleneš ali zakleneš?
danci 1973 ne vem kako ti uspe da imas tako majhno porabo sej se je meni tudi spustila pod 10 l na dolgo relacijo ampak na splosno pa je poraba kot sem ze napisal v prejšnjem prispevku.
Ja imam tovarniško daljinsko centralno zaklepanje ampak mi je kmalu po nakupu avta crknil daljinec nov original kosta 250 EUR tako da sem se raje kupil netovarniškega imam pa tako nastavljeno da mi žmigovci utripajo ko zaklenem oz. odklenem.
lp
Ja imam tovarniško daljinsko centralno zaklepanje ampak mi je kmalu po nakupu avta crknil daljinec nov original kosta 250 EUR tako da sem se raje kupil netovarniškega imam pa tako nastavljeno da mi žmigovci utripajo ko zaklenem oz. odklenem.
lp
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4466
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Tudi meni ni preveč jasno, mi je pa zelo všeč!subarko napisal/-a:danci 1973 ne vem kako ti uspe da imas tako majhno porabo sej se je meni tudi spustila pod 10 l na dolgo relacijo ampak na splosno pa je poraba kot sem ze napisal v prejšnjem prispevku.
Kupil si netovarniški daljinec ali celotno centralno zaklepanje / alarm?Ja imam tovarniško daljinsko centralno zaklepanje ampak mi je kmalu po nakupu avta crknil daljinec nov original kosta 250 EUR tako da sem se raje kupil netovarniškega imam pa tako nastavljeno da mi žmigovci utripajo ko zaklenem oz. odklenem.
Ker če se da dobit netovarniški daljinec, ki dela s tovarniškim centralnim zaklepanjem, me to zanima...
D.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov