Kune mi uničujejo avte
Re: Kune mi uničujejo avte
Ne pozabit vsake toliko spet malo naštupat. Jaz imam ta isti sprej. Zadeva je izdatna. Ščitim dva avta, pa imam še vedno ta prvo dozo. Ni treba ravno zalivat not pod havbo, ker vonj res ni prijeten.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Precej zihr, da tega spreja ne bom več uporabljal...
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4466
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Zanimivo, da 'napadajo' samo vžigalne kable... Mogoče so preveč 'bio' (in sploh se ne šalim - sem bral, da za boljšo bio-razgradljivost in recycling v izolaciji kablov uporabljajo sojo, riž ipd.).
bo treba opletene cevi dat čez.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kaj pa če jim poskusiš nastavt še kakih deset starih kablov? Pa se grete igrco. Lahk jim pa tiste stare kable prklopiš na kak štrom. Pa da vidiš, če te krik zbudi ponoč.
Men so na kangli (dizlu) podgane zglodale vso izolacijo, obžrle rob na okvirju šipe do pleha, preglodale pr ročni lukno, da so lahk not prišle...
It's a hybrid. It burns gas and oil!
V takem primeru bi jaz imel ponoči "zračna" party, pa bi nastrelal vse kar leze okol avta.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kune, se vid po ugrizih. Pri nas je sicer sedaj mir. Sem pa tudi jaz kupil 4 garniture kablov ... Pri Subaruju je fajn ker so simetrični. Pri Stankinem hyundaju je pa vsak druge dolžine in se nič prav ne da skombinirat, tudi če iz kake karniture ostane kakšen kabel.
Pri nas so se lotili škodlivci tudi silikonskih.
Ideje so kr zabavne, ampak je problem, da se mi to dogaja na parkirišču v službi... Tko, da večina idej odpade, al pa služba, če jih izvedem
Naslednja faza bo verjetno kej v stilu tega:
https://www.tehnoshop.net/kemo/odganjal ... PV52kkABsE
Upam, da bo več uspeha kot s sprejem...
Naslednja faza bo verjetno kej v stilu tega:
https://www.tehnoshop.net/kemo/odganjal ... PV52kkABsE
Upam, da bo več uspeha kot s sprejem...
A ti delaš nočne? Ker čez dan niso pretirano aktivne, bolj proti večeru in ponoči. Žal z električnimi odganjali nimam nobenih izkušenj.
Kun se rešiš samo na en način,žal ne gre drugače.Jaz sem jih polovil z pastjo in jih preselil na Menino,res da sem ulovil samo mladiče vendar od takrat naprej tudi mati ne hodi več k nam...
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
baje da pomaga, če imaš prižgan radio v motorju.
važn da je bokser, spaček subaru ali kaj drugega
Klinec. Jaz žvim na planini ... ni čudn da mam probleme, če jih z doline v hrib noste ...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost