A tebe sem potem na grossglocknerju v nedeljo srečal. Najin avto je s tretjo premagoval vse tiste klance. Samo en klanc je bil tak, da je bilo treba v drugo šaltat. Poraba je bila pa 7,5 litra (ljubljana - grossglockner - ljubljana). Seveda po avtocesti 100 do 120 km/h (ženin avto gre tam do 140km/h, samo takrat se že preveč dere).subi4x4 napisal/-a:ti verjamem, jaz sem v nedeljo naredil 525 km s 48 litri, sicer sem vozil po omejitvah, ampak od tega je bilo skoraj 30 km klanca (grossglockner), 6 prestava rules_BiStRi_ napisal/-a:
Če bi pa relacijo vlekel cel tank z lepo normalno vožnjo, pa itak noben nebi verjel številkam![]()
poraba vasega subaruja
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Najlažje je recimo računat takole:podreberek napisal/-a:po kakšni matematični formuli računate porabo če imate 643km prevoženih dotočil pa ste 53l . ne računat po potovalnem računalniku ker ni točn. Vsaj moj ni mi kaše par deci preveč.
Natankaš 58.32 litra in narediš 712.3km - vzameš cifro tankanja brez decimalne pike z obema decimalkama, torej 5832 in to številko deliš s številom kilometrov.
5832:712.3 = 8.18 litra na 100km
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1120
- Kraj: Laško okolica
- Kontakt:
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
legacy 2.0, polno naložen + strešni kovček, 95% avtocesta, hitrost po omejitvah (povprečna hitrost po garminu 104 km/h), poraba 8,8 l/100km.
http://www.subaru-slo.net/userpix/227_2 ... 0071_1.jpg
[/img]
http://www.subaru-slo.net/userpix/227_2 ... 0071_1.jpg
[/img]
Zgleda da se kar potepate okoli tega "hriba". Glede na to ,da tudi sam v naslednjih dneh načrtujem izlet na omenjeno lokacijo, mogoče kakšen namig kaj se splača pogledat, kje prespat.....nebivedu napisal/-a:A tebe sem potem na grossglocknerju v nedeljo srečal. Najin avto je s tretjo premagoval vse tiste klance. Samo en klanc je bil tak, da je bilo treba v drugo šaltat. Poraba je bila pa 7,5 litra (ljubljana - grossglockner - ljubljana). Seveda po avtocesti 100 do 120 km/h (ženin avto gre tam do 140km/h, samo takrat se že preveč dere).subi4x4 napisal/-a:ti verjamem, jaz sem v nedeljo naredil 525 km s 48 litri, sicer sem vozil po omejitvah, ampak od tega je bilo skoraj 30 km klanca (grossglockner), 6 prestava rules_BiStRi_ napisal/-a:
Če bi pa relacijo vlekel cel tank z lepo normalno vožnjo, pa itak noben nebi verjel številkam![]()
HVALA...
Jaz pa sem uspel prejšni teden nardit kulturno porabo 8.9L (~41L za 463km) s tem da se nism preveč šparal. Trb,LJ,Trb,Ce,Trb,Lj,Trb...vmes par dni mestne vožnje. Na avtocesti po večini čez priporočeno, na regionalkah pa v koloni....
Če bi bla zmeri taka poraba bi biu čist srečn :P
Res pa je, da če bi se ahtu na teh relacijah ki sem jih delu, bi verjetno lahko še tistih 9dcl. dol spravu na 8L :P Projekt za naslednje dni
Če bi bla zmeri taka poraba bi biu čist srečn :P
Res pa je, da če bi se ahtu na teh relacijah ki sem jih delu, bi verjetno lahko še tistih 9dcl. dol spravu na 8L :P Projekt za naslednje dni
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Za prespat nimam ideje, kje bi, ker je vse tako drago - mogoče kje dol v dolini. Za videt - pomoje kr vse kar se vidi iz ceste, in na koncu peš do ledenika, slapov, mogoče še dlje.jezdec napisal/-a: Zgleda da se kar potepate okoli tega "hriba". Glede na to ,da tudi sam v naslednjih dneh načrtujem izlet na omenjeno lokacijo, mogoče kakšen namig kaj se splača pogledat, kje prespat.....
HVALA...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost