ogrevanje masine
Re: ogrevanje masine
Tudi vodna črpalka na štangasu ne deluje optimalno (premajhen tlak). Tako so pred desetletji policaji nehote uničevali Leonce.
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Kako se pa kaj obnesejo WEBASTO grelci, ima kdo kake so iskusnje??
-
gore
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 955
- Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
- Kontakt:
Jaz sem dobil Webasto (oz. nekaj podobnega) pri enem od Foresterjev.
Zadeva je odlična - tako zate kot za motor.
Zadeva je odlična - tako zate kot za motor.
In ne nujno tako zelo dobra za akumulator.
Sodelavec se vozi po par kilometrov na dan in se mu akumulator najman enkrat na zimo izprazni, če ga vmes ne polni. Pa je letos kupil nov akumulator in je enako. Mislim pa, da če imaš kolikor toliko redne daljše vožnje, s tem ne bi smelo biti problema.
Sodelavec se vozi po par kilometrov na dan in se mu akumulator najman enkrat na zimo izprazni, če ga vmes ne polni. Pa je letos kupil nov akumulator in je enako. Mislim pa, da če imaš kolikor toliko redne daljše vožnje, s tem ne bi smelo biti problema.
Trenutni vozni park: Subaru Legacy BH5 2.0 l.:2000, Honda Civic 1,4 HB l.:1996
-
gore
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 955
- Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
- Kontakt:
Jaz nisem imel težav ... upam, da bo naslednji avto to imel. Je res zakon.bot napisal/-a:In ne nujno tako zelo dobra za akumulator.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov