Prosim pomagajte mi poiskati (ukradeni) avto!

Zanimivo in koristno znanje
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
NoFEAR
Administrator
Prispevki: 3360

Odgovor Avtor: NoFEAR » 08. December 2008, 11:36

nebivedu napisal/-a:Ni kraja, ampak je to goljufija.
Tako je. Ne gre za krajo vozila, ampak za goljufijo. Se da pa avto tud brez tega odjavit - na UE daš izjavo, da si izgubil registrske tablice in prometno in ti ga morajo odjavit tud brez tega.

Pričakovat da ga bo iskala policija, je bolj al manj utopično, ker so kadrovske težave (sploh na LJ območju) trenutno tako slabe, da še sprotno redno delo komaj obvladujejo...

Če veš, da je bil (oz. je še) avto na Vrhniki, se preprosto zapelji tja in malo povprašaj okol mehanikov, kleparjev ličarjev... Kolkr mam jst izkušnje s takimi majstri, se v veliki večini poznajo med sabo in prepričan sem, da boš v nekaj urah dobil kakšno uporabno informacijo ali pa celo našel avto, če je še vedno tam...

Uporabniški avatar
NoFEAR
Administrator
Prispevki: 3360

Odgovor Avtor: NoFEAR » 08. December 2008, 11:44

Ajaj, lahko bi še registrsko napisal, pa kakšne posebnosti, po katerih se ga najlažje prepozna...

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba
Prispevki: 4296
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: irCAR81 » 08. December 2008, 12:06

JAN napisal/-a:Ta avto se še zmeri voz po naših koncih(polje,zalog,zadobrova...)Vsake tolk...Me je pa enkat ustavu na fužinah na pumpi in me spraševal za menjalnik za turbota,sm reku nej se kle logira in upraša pa je reku da;ovaj jaz nemam internetov, mogoće ma prjatal klele uzravan mene...to..; tko da...so ga pa tud že ustavl moščanski policisti tud na fužinah k je tišu k norc..Pejd mal ke uprašat..
Jaja to je ta.
Če ga ma pa še pa ne vem, ker že skoraj leto dni ne stanujem več tam.

Uporabniški avatar
JAN
M.I.L.F hunter
Prispevki: 1718
Kraj: LJ

Odgovor Avtor: JAN » 08. December 2008, 15:37

Ma,ja,parkat sm ga vidu,zdej ga pa bol slišm,ker se vozi bolj po temi.Tud poleti.Le zakaj... :roll:

Uporabniški avatar
Psssiho
Član Subaru kluba
Prispevki: 1855
Kraj: Kranj

Odgovor Avtor: Psssiho » 08. December 2008, 16:03

JAN napisal/-a:Ma,ja,parkat sm ga vidu,zdej ga pa bol slišm,ker se vozi bolj po temi.Tud poleti.Le zakaj... :roll:
A ga še slišiš,daj se probi pozanimat kar kol!
H6 je šel od doma :band

Uporabniški avatar
Psssiho
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: Psssiho » 08. December 2008, 16:15

Registrska LJ 71-8SR

Posebnost je bil avspuh fi 110 zlo glasen,zadaj je mel tudi oznako 1.8 GL in majhno SLO nalepko.Na eni strani je mel riso od ključev,avto radio pioneer,avto ni znižan in je na original fedrih in feltnah!

Če ima še kdo kakršne kol informacije bi bil zelo vesel!

Milena Zogovič to je ime ženske kateri sem avto prodal!

LP

PS:avto je bil pred 1 letom tak,v tem času se je lahko marsikaj spremenilo!

Uporabniški avatar
TORA! TORA! TORA!
Uporabnik foruma
Prispevki: 1144
Kraj: Zraven soseda

Odgovor Avtor: TORA! TORA! TORA! » 08. December 2008, 18:09

14 dni nazaj so letel s cigu migu muzko po Kašeljski .... pa pol so tišal zadi za ljubljanco ( k majo odpad) ..se ga dobr sliš

tko da če bo bliz javm...so pa to taki cigani..da nazaj ti ga v roke siugrn ne bojo dal .. edin če maš še kak ključ pa ga nazaj ukradeš

flat4
Nebijedu
Prispevki: 1783

Odgovor Avtor: flat4 » 08. December 2008, 19:31

Pa avto je še vedno nate napisan? Prepisa nisi naredil al kako?
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi

Uporabniški avatar
JAN
M.I.L.F hunter
Prispevki: 1718
Kraj: LJ

Odgovor Avtor: JAN » 08. December 2008, 19:41

Valda je nanjga napisan..To je fak,k se cigoti zdej furajo okol pa počnejo nevemkaj...Drgač je pa delč od tizga kar je turbak učasih bil.Dere se pa isto.Bom mal počekiru,ja.Zaenkat ga še ni zvrnu,ko ga pa bo ga boš pa na dinosu skp sestavlu..žal.Upajmo da ne!

Uporabniški avatar
msenjur
Član Subaru kluba
Prispevki: 2527
Kraj: Vrhnika

Odgovor Avtor: msenjur » 08. December 2008, 20:44

no, če so mu že na policiji rekl, da jo tud oni iščejo, pol bi jo verjetno že izsledili, če bi jo lahko. Zgleda da tale avto vozi mož/sin. Jest bi začel pri unem bloku, kjer ga je ircar videval. Greš do kakšnega stanovalca, pa malo sprašuješ. Če so barabe, bojo itak vsi sosedi takoj vedl kdo je, pa tud izdal ga bojo. Druga stvar je, da so očitno neki bosanci, in ti znajo še kej grozit, če se boš predaleč vmešaval. Mislim da na vrhniki ni tok dost mehanikov, k bi znal subaruje sraufat (no, sej ne vem, mogoče je menjalnik enostavno zamenjat), sam tud če izvemo kdo je bil, ti dost ne bo pomagalo, ker itak nima osebnih podatkov verjetno.

Zoprna situacija ja... Ampak pomoje da bi jo znal rešit, če bi se šel mal Sherlocka Holmsa! Tko da, ne obupat, pa probaj vsaj zvohat kje je avto. Mogoče imaš še rezervni ključ? Ga lahko lepo odpelješ pa je. Al ga pa kar ukradi. Vzem kakšnega majstra z seboj, k je že vžigal avto brez ključev.... (sam takega najdit...). Sej tile tastari verjetno niso neki hudo zavarovani...

Uporabniški avatar
Psssiho
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: Psssiho » 08. December 2008, 21:58

Ja rezervne ključe še imam,če ga kje vidm ga samo odpeljem saj je avto tud name napisan!

Uporabniški avatar
Psssiho
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: Psssiho » 08. December 2008, 22:07

[/quote] Jest bi začel pri unem bloku, kjer ga je ircar videval. Greš do kakšnega stanovalca, pa malo sprašuješ. Če so barabe, bojo itak vsi sosedi takoj vedl kdo je, pa tud izdal ga bojo.

[/quote]

Kje pa je ta blok ircar to boš ti povedu?

Thomas22
road pirate
Prispevki: 6758
Kraj: Železniki

Odgovor Avtor: Thomas22 » 08. December 2008, 22:42

Če daš za kako pico si vzamem čas eno soboto, pa grem s tabo, da poiščeva bando. Pa še kakega s sabo vzamem. Najboljš varijanta, da ga poiščeš in odpelješ.
Don't allow your mind tell your heart what to do.

Uporabniški avatar
birdy
Uporabnik foruma
Prispevki: 2204
Kraj: Lj

Odgovor Avtor: birdy » 08. December 2008, 23:01

Psssiho napisal/-a:Ja rezervne ključe še imam,če ga kje vidm ga samo odpeljem saj je avto tud name napisan!
Thomas22 napisal/-a:Če daš za kako pico si vzamem čas eno soboto, pa grem s tabo, da poiščeva bando. Pa še kakega s sabo vzamem. Najboljš varijanta, da ga poiščeš in odpelješ.
samo manjse opozorilo, na temo kok je nasa drzava pokvarjena in nezascitniska do postenih.
lepo po vrsti, kak si jest predstavljam zadevo(s pravnega vidika-bom dal punci prebrat in napisem popravek, ce se motim)

-ti si avto PRODAL, in avto je PRODAN, kar se nase zakonodaje tice
-to kar ti je kupka dolzna polovico kupnine je samo enostransko neizpolnjevanje pogodbe, ki ji sledijo penali kot doloceno s pogodbo
sedaj mi ni cisto jasno a jo moras tozit, da avto zoped preide v tvojo last al ne(logicno bi blo JA) - kar pomeni da je se zmer njen
-ker je avto NEtvoj je odtujitev njega def. kot kraja(ce prav vem) - ali po domace, ti osebno si v prekrsku
-ce kogarkoli poskodujeta neglede na karkoli, sta najverjetneje vi2 kriva

....

je pa res da sem pred leti mel isti problem(sam druga zenska - babe smotane), pa sem ji lepo povedal da naj avto dostavi tja in tja, ker drugace pridem osebno do nje ponga.....sam ona se je mene izredno bala(splet okoliscin ...... ) in jest sm ga h sreci dobil nazaj -> kljub poznavanju velikega dela KZ in vedenju kaj vse krsim, sem bil isto prpravljen it iskat zadevo

vse kar hocem rect: pazta nase fanta, ker je brezveze zaradi tega dobit kartoteko

Uporabniški avatar
Psssiho
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: Psssiho » 08. December 2008, 23:03

Thomas22 napisal/-a:Če daš za kako pico si vzamem čas eno soboto, pa grem s tabo, da poiščeva bando. Pa še kakega s sabo vzamem. Najboljš varijanta, da ga poiščeš in odpelješ.
Dobiš za družinsko pa še drinko ;-) ,će zvem kje je avto bom že dobu folk da gre zmano 1

Zaklenjeno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov