Brisalci
- zabrnek
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 954
- Kraj: Lom pod Storžičem
Brisalci
Potrebna bo menjava brisalcev za šipe, in bi rad kupil "ta mehke". Sedaj pa me zanima a naj vzamem kaj bol poceni, in bo vseeno dober, ali naj bolj globok sežem v žep.
Ker cene so pa zelo različne. Brisalce katerega proizvajalca priporočate?
lp
Ker cene so pa zelo različne. Brisalce katerega proizvajalca priporočate?
lp
Jst jih kupujem v šparu, tiste mehke metlice, ki nimajo okovja. Cena za komad je 8 evrov. Menjam jih pred vsako zimo, kr tko preventivno in ne ker bi bile zanič (enako pred vsako zimo preventivno zamenjam termostat v motorju - pač je cena termostata mnogokrat nižja od cene popravila mašine, če le ta crkne, hkrati pa še hladilno tekočino zamenjam).
Jst mam tut aerotwine od boscha, in so brisali uredu vse dokler nismo dali avto ličarju, in je ostal lak in razni praheci na šipi, od takrat naprej pa brišejo slabše, ampak še zmeri uredu....Če bi se pa spravu šipo umit z nitro razredčilom, bi pa verjetno spet brisali normalno....
Kupu sem jih nekje oktobra/novembra lani, pozimi so delali perfektno, malokrat se je naredilo da niso obrisali na suho. Takrat pa sm mal led razbil z metlico pa je blo to to.....
Tko kot ste rekl, so tihi, ne dviguje jih na avtocesti pri višjih hitrostih....
Kupu sem jih nekje oktobra/novembra lani, pozimi so delali perfektno, malokrat se je naredilo da niso obrisali na suho. Takrat pa sm mal led razbil z metlico pa je blo to to.....
Tko kot ste rekl, so tihi, ne dviguje jih na avtocesti pri višjih hitrostih....
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Valeo izdeluje OEM brisalce za večino zgornjega dela avtomobilskega trgaNoFEAR napisal/-a:Valeoti naj bi bli sicer bolj kvalitetni, ampak ne verjamem da so vredni te razlike v ceni...
In za moj okus so vredni cenovne razlike ...
So pa tudi BOSCH aero twin odlični brisalci ...
Outback 3.0 ... GRRRRRR! 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost