subaru.si - pohvale, kritike, predlogi,...

Zanimivo in koristno znanje
Andrej

Odgovor Avtor: Andrej » 12. November 2009, 16:18

Flat butec je pomoje lahko samo nekdo, ki ima znak za prepoved prdenja v avatarju.
Pa ne sodi po sebi, da me je strah svoje poste v živo ponovit, ker bedno izpade. Se nikdar ne skrivam, pridem tudi na plano na raznih meetih. Pa povem kar mi ni všeč , pa pohvalim kar/kdor mi je.

Svoje izkušnje pa itak, da vse vem ane :roll: . Ti bom - idealu samokritičnosti - samo eno od mnogih Miškovih modrosti povedu:

Leta 2002 sem kupu na IS WRX in po pol leta se je blago na sedalnem delu sedežev začel muckat, vlakna so postakla kosmata in niti so se trgale. Reklamiram in me po stari navadi odpikajo češ nebod zoprn sej ni nč. Vztrajam in kaj se zgodi? Miško privleče kao neodvisna strokovnjaka za blago, ki v 1/2 ure ugotovita,da sem kriv sam (kdo pa drug) ker se kao stalno vozim s ključi v žepu.
Ta dva "strokovnjaka" sta mi bla že na prihodu sumljiva: ena starejša ženska k je ful grdo okol sebe gledala pa en tip na starem motorju.
In kaj zvem par dni kasnej? Da je sta bla neodvisna "strokovnjaka" njegova žena pa še en frend. Mislm res odnos ane?

In takrat sem jim reku: pri vas smo kupil že 5 subarujev in ne bomo nobenga več, če me boste mel za norca. In so se zarad 50.000 SIT raj neumne nardil.
OK, jest sem pa od takrat namest pri njih svojga pa Foresterja rajši v Nemčiji kupu.
A se je splačal za 50.000 SIT?
A se mu potem ne jebe al kaj?

Mam še par takih prigod na zalogi, če bi te slučajn zanimal.

Dej flat ne brci u temo, brez da se prej pozanimaš k si boš kej zlomu.

Uporabniški avatar
b.m
Uporabnik foruma
Prispevki: 396
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: b.m » 12. November 2009, 16:55

"šef" zdej pa to sranje v temi Testi premakni drugam, tukaj to slovenceljsko nakladanje nima kaj delat

Vedno skušam diplomatsko odgovoriti, tud na provokacije na pubertetniškem nivoju (na IS se trudijo in jim ni lahko - pač ni vse tako kot zgleda, škoda, da ne verjamete...)

Dragi Andrejčić tvoje navedbe o "strokovnjakih" so NERESNIČNE!
2x Samara 1.5i, Impreza 1.6, Impreza outback 2.0, Outback 3.6

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Moderator
Prispevki: 1192

Odgovor Avtor: _BiStRi_ » 12. November 2009, 16:57

niva13 napisal/-a:
_BiStRi_ napisal/-a: Pogoj za dobro prodajo vsakega artikla je, da prodajalec sam verjame vanj,
Ja seveda, sploh v potrosniski druzbi. :lol:
Ne razumeš.

Poanta je v tem, da produkte, katere tržiš moraš znat zagovarjati, osnova vsega pa je da jih kupcu sploh ponudiš!

In če meni nekdo ne zna ponuditi neke stvari ki jo trži, bodisi je to avto, strešni prtlažniki ali pa testna vožnja novega vozila, ki bi me lahko prepričala v nakup...potem je to zame nič drugega kot nekdo ki ne verjame v svojo ponudbo in le te posledično ne ponuja, ker ima že v osnovi morda predsodek da je to brezveze, ker itak nihče ne bo kupil...

@Andrej

Še kakšno napiši :D

Sam je res lol, ker ni tale IS izjema se še najdejo....only in Slowakia :lol:

Andrej

Odgovor Avtor: Andrej » 12. November 2009, 16:59

Mi je všeč tvoja "all the way" lojalnost.

Andrej

Odgovor Avtor: Andrej » 12. November 2009, 17:45

Tale gospa je bla .... pravjo da je žena. POMOJE,DAJERES

Uporabniški avatar
NoFEAR
Administrator
Prispevki: 3360

Odgovor Avtor: NoFEAR » 12. November 2009, 17:46

Mal se bo treba umirit, kr tole prepucavanje ne gre ravno v pravo smer...

Če ne bo debate na kulturnem nivoju, bo šla tale tema pod ključ...

:rdrzdz

Uporabniški avatar
b.m
Uporabnik foruma
Prispevki: 396

Odgovor Avtor: b.m » 12. November 2009, 20:20

To temo bi moderatorji moral že zdavnaj umirit, mislim, da je najhujš že vse napisan, na žalost... gre lahko pod ključ!

A., "starejša gospa" kot si reku, je verjetno žena, un "frend" je sodelavec IS - tako, da ne vem kam meriš. Škoda, da nisi izbrskal še slik vseh zaposlenih, ki so si takrat ogledali tvoj avto, po tvoji logiki so strokovnjaki vsi, ne pa tisti ki se je s tem ukvarjal ali odgovoren za reklamacije...

Nekdo je popluval IS, da ni bilo objavljeno, da bodo testne vožnje - čudno še vedno je napisano.
Verjetno tudi nihče ni opazil jumbo plakatov za novega Legacija,
verjetno nihče ni videl spota za novega legacyja pred športnimi poročili na komercialki...

Še dokaz za nejeverne Tomaže:
http://www.interservice-ljubljana.si/subaru.htm

SUBARU PREDSTAVLJA NOVI LEGACY IN OUTBACK

NA CENTRU VARNE VOŽNJE VRANSKO VAM BOMO
S STROKOVNJAKI PRIKAZALI VARNO VOŽNJO V IZJEMNIH POGOJIH
V PETEK 6. NOV. MED 13. IN 16. URO IN V SOBOTO 7. NOV. MED 10. IN 15. URO

SUBARU Z EDINSTVENIM SIMETRIČNIM VSEKOLESNIM POGONOM, Z BOXER DIESEL
IN BENCINSKIM MOTORJEM SE VAM BO PREDSTAVIL Z VSEMI SVOJIMI ODLIKAMI
2x Samara 1.5i, Impreza 1.6, Impreza outback 2.0, Outback 3.6

Andrej

Odgovor Avtor: Andrej » 12. November 2009, 20:29

Sem gor prišel povedat, da sem videl reklamo za Novi Legacy - pravi magnet zdajle na TV. Lušno.

Uporabniški avatar
gorazd0
Nasankal reveža :)
Prispevki: 6617

Odgovor Avtor: gorazd0 » 12. November 2009, 21:29

Morda je ravno v tem problem - nekaj je objavljeno na subaru.si, nekaj na http://www.interservice-ljubljana.si/subaru.htm

V politiko prodaje in podpore se ne mislim vtikat,... sem že parkrat povedal kaj si mislim.
Sam - da pa na spletni strani ni seznama (naslov, kontaktne številke, mejli, spletne strani) prodajalcev, serviserjev,... je pa precej šalabajzersko.

da ne bodo samo kritike še pohvala: stran subaru.si dela v Firefox-u, kar prejšnja ni.
Fiat.
Brez panike.

Uporabniški avatar
niva13
NoizeMaker
Prispevki: 4009
Kraj: Venera

Odgovor Avtor: niva13 » 12. November 2009, 21:39

@Bistri: in uni pri Glade-u res verjamejo, da je njihov osvežilec zraka fuuul pameten :lol:

Še enkrat, umetnost je samo v tem, da znaš ponudit in prepričat, četudi sam pri sebi misliš, da je crap. Žal je danes tako.

Andrej

Odgovor Avtor: Andrej » 12. November 2009, 21:45

Naša Nivica zna vse reklame na pamet :lol:

Uporabniški avatar
niva13
NoizeMaker
Prispevki: 4009
Kraj: Venera

Odgovor Avtor: niva13 » 12. November 2009, 21:50

Ja TV je moj dom :lol

Mene pa firbec matra, kaj si dejansko delal na unem zicu, da se je zmuckal? ;-)

Andrej

Odgovor Avtor: Andrej » 12. November 2009, 21:51

Posledice tistga na kar ti namiguješ bi nosil zadnji zic, ne pa soferski :lol:

Thomas22
road pirate
Prispevki: 6758
Kraj: Železniki

Odgovor Avtor: Thomas22 » 12. November 2009, 22:50

Tudi sam nimam dobrih izkušenj z IS. Najprej je problem nastal pri eni od testnih voženj, kjer sem dan prej zadel nagrado in po radiu vprašal predstavnika (ne vem kateri je bil) kdaj mislijo servise spraviti na višji nivo (sem opisal temo pod servisi), pa me je le elegantno odpikal. Naslednji dan na testnih vožnjah, ko sem prevzel nagrado, me je pa dobesedno nakuru, tako kot taktat nekaj dni prej Kržič.
Zame fantje niso na nivoju Subaruja, žal.
Don't allow your mind tell your heart what to do.

Uporabniški avatar
gremo
Uporabnik foruma
Prispevki: 29
Kraj: ljubljana dravlje

Odgovor Avtor: gremo » 04. Januar 2010, 21:36

@niva13 & andrej
ce v karavanu podres zadnje zice je več placa za zmuckanje, pa se vec placa za...

:se: :se:

:.sup

da mal popestrim tole jezno debato...

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost