Pa ne sodi po sebi, da me je strah svoje poste v živo ponovit, ker bedno izpade. Se nikdar ne skrivam, pridem tudi na plano na raznih meetih. Pa povem kar mi ni všeč , pa pohvalim kar/kdor mi je.
Svoje izkušnje pa itak, da vse vem ane
Leta 2002 sem kupu na IS WRX in po pol leta se je blago na sedalnem delu sedežev začel muckat, vlakna so postakla kosmata in niti so se trgale. Reklamiram in me po stari navadi odpikajo češ nebod zoprn sej ni nč. Vztrajam in kaj se zgodi? Miško privleče kao neodvisna strokovnjaka za blago, ki v 1/2 ure ugotovita,da sem kriv sam (kdo pa drug) ker se kao stalno vozim s ključi v žepu.
Ta dva "strokovnjaka" sta mi bla že na prihodu sumljiva: ena starejša ženska k je ful grdo okol sebe gledala pa en tip na starem motorju.
In kaj zvem par dni kasnej? Da je sta bla neodvisna "strokovnjaka" njegova žena pa še en frend. Mislm res odnos ane?
In takrat sem jim reku: pri vas smo kupil že 5 subarujev in ne bomo nobenga več, če me boste mel za norca. In so se zarad 50.000 SIT raj neumne nardil.
OK, jest sem pa od takrat namest pri njih svojga pa Foresterja rajši v Nemčiji kupu.
A se je splačal za 50.000 SIT?
A se mu potem ne jebe al kaj?
Mam še par takih prigod na zalogi, če bi te slučajn zanimal.
Dej flat ne brci u temo, brez da se prej pozanimaš k si boš kej zlomu.