e-uprava - podatki o vozilu
V resnici ti podatki niso verodostojni, kajti marsikateri avto je bil preprodan, ni bilo urejeno lsatnistvo..tako da je pri nakupu rabljenega vozila to preverjanje nepotrebno.
V blizji prihodnosti, bojo morale neveste pred poroko podati tocne podatke o kilometrini,in voznikih
. Rabljena roba je vedno rabljena 
V blizji prihodnosti, bojo morale neveste pred poroko podati tocne podatke o kilometrini,in voznikih
- CrazyDriver
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 288
- Kraj: Rovte
A je možn da majo na tej strani napačne podatke? K sm za enga frenda pogledu k je puntota kupu in mi vrže vn da je on zdej 4. lastnik, prodajalec pa mu je zagotavljal da je on prvi lastnik avta. In ta moj frend je šel to preverit na upravno enoto in tam so mu rakli da je on zdaj drugi lastnik.
Zdej ne vem...
Zdej ne vem...
Civic 93', Accord 03', Outback 12', vmes pa vseskozi Fori 99'
- sebastijan
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 216
Ne, ti podatko so kr zelo točni - prodajalci pa lažejo.CrazyDriver napisal/-a:A je možn da majo na tej strani napačne podatke? K sm za enga frenda pogledu k je puntota kupu in mi vrže vn da je on zdej 4. lastnik, prodajalec pa mu je zagotavljal da je on prvi lastnik avta. In ta moj frend je šel to preverit na upravno enoto in tam so mu rakli da je on zdaj drugi lastnik.
Zdej ne vem...
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
ni cist nujn 
recimo primer renaultov
-avtohisa dobi avto in ga prijavi ter ga takoj tudi odjavi iz prometa, tako je prvi lastnik zaveden kot drugi
-pri prodaji preko koncesjonarja(upam da sem prav napisal) je teh. gledan on(koncesjonar) avto odkupil in ga prodal naprej, ker ima dovoljenje samo za nakup/prodajo in ne za urejanje pogodb al karkoli ze to je(to so pa upravne enote in notarji)
tko da ce:
je avtohisa prijavila avto in je ta bil pol od "prvega" lastnika prodan "drugemu"
avtohisa 1.
prvi lastnik 2.
koncesjonar 3.
drugi lastnik 4.
ce koncesjonar steje vam povem v kratkem ko bom nabavu subija(bom preveru pred in po prepisu
)
recimo primer renaultov
-avtohisa dobi avto in ga prijavi ter ga takoj tudi odjavi iz prometa, tako je prvi lastnik zaveden kot drugi
-pri prodaji preko koncesjonarja(upam da sem prav napisal) je teh. gledan on(koncesjonar) avto odkupil in ga prodal naprej, ker ima dovoljenje samo za nakup/prodajo in ne za urejanje pogodb al karkoli ze to je(to so pa upravne enote in notarji)
tko da ce:
je avtohisa prijavila avto in je ta bil pol od "prvega" lastnika prodan "drugemu"
avtohisa 1.
prvi lastnik 2.
koncesjonar 3.
drugi lastnik 4.
ce koncesjonar steje vam povem v kratkem ko bom nabavu subija(bom preveru pred in po prepisu
Ce ga avtohiša in koncesionar vmes ne prijavita, potem se ne štejeta kot lastnika. Steje se vbistvu samo, na koliko različnih vseb je bilo izdano prometno dovoljenje.birdy napisal/-a:ni cist nujn
recimo primer renaultov
tko da ce:
avtohisa 1.
prvi lastnik 2.
koncesjonar 3.
drugi lastnik 4.
ce koncesjonar steje vam povem v kratkem ko bom nabavu subija(bom preveru pred in po prepisu)
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi
Paavo Nurmi
- CrazyDriver
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 288
- Kraj: Rovte
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov