Zdravo,
Iščem zanesljivega mehanika in avtoelektrika na območju Škofje loke ali Poljanske doline. Lahko kdo priporoči koga?
Nimam subija, imam pa dva 4x4 avta.
Na servisu v LJ, kjer sem servisiral do sedaj pa so ratali površni, poleg tega pa niso bili več najbolj ugodni.
Hvala in lep pozdrav,
Nejc
Mehanik - okolica Škofje Loke
Re: Mehanik - okolica Škofje Loke
Pomoje je suma sumarum dobrih dediciranih subaru mojstrov lih za na eno roko preštet v celi sloveniji.
Tko da boš najverjetneje moral nekam dlje iz svoje občine, če ne celo v drugo regijo
Tko da boš najverjetneje moral nekam dlje iz svoje občine, če ne celo v drugo regijo
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
2 komada 4x4 avtov? Osebni s 4x4 pogonom al terenci?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Jaz zadnje čase svojega Subaruja in tudi avto od punce vozim k Avto servis Žane Prevodnik s.p. v Zminec in nimam pripomb. Res pa je da so bili v večini redni servisi, za kakšne bolj specialne 4x4 težave ti pa ne znam povedati kako je 
Imam na obeh koncih poznane. Katere avte imas?NejcT napisal/-a: ↑15. Marec 2023, 10:21Zdravo,
Iščem zanesljivega mehanika in avtoelektrika na območju Škofje loke ali Poljanske doline. Lahko kdo priporoči koga?
Nimam subija, imam pa dva 4x4 avta.
Na servisu v LJ, kjer sem servisiral do sedaj pa so ratali površni, poleg tega pa niso bili več najbolj ugodni.
Hvala in lep pozdrav,
Nejc
@BackW00d nimam subaruja, iščem običajnega mehanika, ki deluje po principu popravi, ne zamenjaj če se da, in da ima malo več znanja in volje pri morebitnih težavah, ki niso samo redni servis.
@klemz Toyota Rav4 in fiat panda 4x4. Oba dizla, oba letnik 2007-8. Se priporočam za predloge. Hvala
@jost hvala za namig, dobre izkušnje drugih vedno pomagajo pri odločitvi
Mi pa iz neznanega razloga zs na forumu ne delujejo. Vse kar pošljem ostane v mapi odposlano in ne doseže naslovnika.
Hvala vam.
@klemz Toyota Rav4 in fiat panda 4x4. Oba dizla, oba letnik 2007-8. Se priporočam za predloge. Hvala
@jost hvala za namig, dobre izkušnje drugih vedno pomagajo pri odločitvi
Mi pa iz neznanega razloga zs na forumu ne delujejo. Vse kar pošljem ostane v mapi odposlano in ne doseže naslovnika.
Hvala vam.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost