npr.pri mercedesu ko sem ga imel, pa tudi pri drugih znamkah ki sem jih vozil ni bilo tega zaznati,da bi kateri avto tak hitro začel toplo pihati
Gretje kabine
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
Gretje kabine
Zanima me,kak deluje pri subaruju gretje v kabino.nabolj ko je avto čist mrzel,in že po parih minutah piha toplo
motor se še niti ne ogreje,oz voda.super je to ,da se ogreje tak hitro.samo me zanima kak to.
npr.pri mercedesu ko sem ga imel, pa tudi pri drugih znamkah ki sem jih vozil ni bilo tega zaznati,da bi kateri avto tak hitro začel toplo pihati

Subaru Impreza RS
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Re: Gretje kabine
Morda si vozil predvsem dizle brez dodatnih električnih grelcev... 
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
večina bencinarjev
vprašam tak splošno k mi je zanimivo,da začne tak hitro pihati toplo
vprašam tak splošno k mi je zanimivo,da začne tak hitro pihati toplo
Subaru Impreza RS
Ima kdo webasto ugrajen v Bifule, zanima me namrec ce se da webasto priklopit na plin!
Strasno me mika da bi lahko pozimi z daljincem upalu webasto in se cez 10+15 minut usedu u segret avto z odtaljenimi sipami
Strasno me mika da bi lahko pozimi z daljincem upalu webasto in se cez 10+15 minut usedu u segret avto z odtaljenimi sipami
Morda je zdaj, ko je vse ovito u led, bolsi trenutek za vprasanje o iskusnjah z webasto in podobnimi grelci?
Predvsem me zanima ce se da prikljucit direkt na plin??
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Morda pa bi bilo najbolje vprašati na http://ogrevanje.webasto.si...asteropa napisal/-a:Morda je zdaj, ko je vse ovito u led, bolsi trenutek za vprasanje o iskusnjah z webasto in podobnimi grelci?
Mislim, da se Webaste ne da priklopit na plin.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Morda pa bi bilo najbolje vprašati na http://ogrevanje.webasto.si...[/quote]
Ce njih vprasam mi bojo povedali da njihov proizvod zdravi raka, pomlajuje in opravi se kak drug cudez!
Mene zanimajo iskusnje uporabnikov!
Ce njih vprasam mi bojo povedali da njihov proizvod zdravi raka, pomlajuje in opravi se kak drug cudez!
Mene zanimajo iskusnje uporabnikov!
Mnenje kolega, ki ima webasto v dizel Passatu: "Ker ce je tko k pr dizlu kaplja na mrezico.kar pa plin ne more....lahko pa vprasam sam sem slor 100%.das ene 5litrov rostfrei kanglco pa not napeljes,tako ima pecjak na vseh elektricbih avtih za zimsko gretje".
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost