pozor - pogoste kraje na ljubljanskih parkiriščih
pozor - pogoste kraje na ljubljanskih parkiriščih
Dragi so-uporabniki foruma in drugi,
rad bi vas opozoril na vse pogostejše kraje predmetov iz zaklenjenih vozil (tudi iz pokritih prtljažnikov) iz parkirišč po Ljubljani sredi belega dneva.
Meni se je to predvčerajšnjim zgodilo pred nakupovalnim središčem na Viču. Tat mi je razbil zadnjo šipo, medtem ko sem bil v trgovini, podrl zadnjo tretjino sedeža in odnesel računalniško nahrbtno torbo, ne da bi kdorkoli to videl ali bi se sprožil alarm.
Podobno se je zgodilo (drugje po Ljubljani) še enemu kolegu in še nekomu iz moje družine v roku 10 dni. Zmeraj isti način - razbita zadnja šipa + kraja iz prtljažnika.
LP
rad bi vas opozoril na vse pogostejše kraje predmetov iz zaklenjenih vozil (tudi iz pokritih prtljažnikov) iz parkirišč po Ljubljani sredi belega dneva.
Meni se je to predvčerajšnjim zgodilo pred nakupovalnim središčem na Viču. Tat mi je razbil zadnjo šipo, medtem ko sem bil v trgovini, podrl zadnjo tretjino sedeža in odnesel računalniško nahrbtno torbo, ne da bi kdorkoli to videl ali bi se sprožil alarm.
Podobno se je zgodilo (drugje po Ljubljani) še enemu kolegu in še nekomu iz moje družine v roku 10 dni. Zmeraj isti način - razbita zadnja šipa + kraja iz prtljažnika.
LP
Re: pozor - pogoste kraje na ljubljanskih parkiriščih
Računalniške torb se ne pušča v avtu, če ga parkiraš v ljubljani vsem na očeh.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Ja vem, sem jo zanalašč zato dal v prtljažnik že v službi, da se ne bi videla.nebivedu napisal/-a:Računalniške torb se ne pušča v avtu, če ga parkiraš v ljubljani vsem na očeh.
Si imel pokrit prtljažnik z rolojem?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Perezvon napisal/-a: rad bi vas opozoril na vse pogostejše kraje predmetov iz zaklenjenih vozil (tudi iz pokritih prtljažnikov) iz parkirišč po Ljubljani sredi belega dneva.
LP
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Pokrit prtljažnik z rolojem v ljubljani je izzivanje. Namreč lopov potem misli, da nekaj skrivaš.
Potemtakem je izzivanje zaklenjen, zaprt avto ?
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
To itak.
Če imaš rolo zložen in v prtljažniku nič, ga ne matra tok, kot če je rolo raztegnjen, ker tam spodaj se pa lahko kaj skriva.
V BTC-ju smo opazil primer lopovov, na kak način kradejo.
Ti se pripelješ na parkirišče, tam sta pa dva v avtu, ko parkiraš, gresta iz avta in se kao poslovita full naglas, da bi zgledalo prepričljivo, potem pa vsak na svoj telefon in vsak v svojo smer. U bistvu pa eden ostane na parkplacu, drugi pa hodi za tabo in se pogovarjata preko telefona. Drugi u bistvu tebe opazuje, kam greš in te spremlja, hkrati pa govori prvemu, da je frej in da ti lahko v avto ulomi. Seveda če se ti obrneš in greš proti avtu, ga ta tudi posvari.
Uglavnem to se dogaja že nekaj časa.
Če imaš rolo zložen in v prtljažniku nič, ga ne matra tok, kot če je rolo raztegnjen, ker tam spodaj se pa lahko kaj skriva.
V BTC-ju smo opazil primer lopovov, na kak način kradejo.
Ti se pripelješ na parkirišče, tam sta pa dva v avtu, ko parkiraš, gresta iz avta in se kao poslovita full naglas, da bi zgledalo prepričljivo, potem pa vsak na svoj telefon in vsak v svojo smer. U bistvu pa eden ostane na parkplacu, drugi pa hodi za tabo in se pogovarjata preko telefona. Drugi u bistvu tebe opazuje, kam greš in te spremlja, hkrati pa govori prvemu, da je frej in da ti lahko v avto ulomi. Seveda če se ti obrneš in greš proti avtu, ga ta tudi posvari.
Uglavnem to se dogaja že nekaj časa.
A kufra nisi nič dvigoval ko si prispel v trgovino ?
Prvič slišm......sam šamar party 
- tjordan1
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 345
- Kraj: Kostanjevica na Krki
:.sup
in to orenk tepke.beliblisk napisal/-a:Prvič slišm......sam šamar party
je treba šparat,pa ni važn kolk košta.
Če pa že ma mal prednosti pri bežanju, pa sam kopje ven, a ne.beliblisk napisal/-a:Prvič slišm......sam šamar party
Nabodalo :trtz
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
U, tole rabiš pa velik hladilnik za nabodala pol 
To je v naši družbi itak brezupno. Četudi bi ga ujel, bognedaj da ga kaj poškoduješ pri tem. Če on tebe se je itak branil pred tabo. Ko bi stvar prišla na sodišče, bi v obtožnici javno prebrali tvoje podatke, njegova identiteta pa bi bila ščitena, ker je to varstvo osebnih podatkov. Na koncu bi se izkazalo, da je socialen primer in tebe bi napotili na zasebno tožbo zaradi škode, ki ti jo je povzročil. Ta zadeva ne bi bila prednostna in bi prišla na vrsto čez kakšnih 20 let. Seveda bi zastarala, sam bi pa plačeval takse in odvetnike.
On bi točno vedel kdo si in bi grozil tebi in tvoji družini in nihče mu ne bi nič mogel. Zato ni čudno, da se vedno pogosteje dogajajo nesreče v sumljivih okoliščinah, ker pravna država ščiti lopove (velike in tudi male).
On bi točno vedel kdo si in bi grozil tebi in tvoji družini in nihče mu ne bi nič mogel. Zato ni čudno, da se vedno pogosteje dogajajo nesreče v sumljivih okoliščinah, ker pravna država ščiti lopove (velike in tudi male).
Impreza Sti 08
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost