subaru motor
Delta dash meritev.To s kojni sm mislu bl v smislu trpežnosti motorja in da bo držu tut kj manjšo konjažo brez problemovturbak92 napisal/-a:nvm prej si govoru da ga ni treba an zato sem pa reku da zame je generalna kot se rece tko da se brusi.... a simel avto na valarjih matija? da ves ta ma 350 konjou?
Na tok podrobno mehanično delo se ne spoznam se mi pa zdi logično če so bati uredu,da jih ne greš menjat za prvo nadmero.
V vsakem primeru ti lahko iz tujine zrihtam tut kšn drug motor vendar v takem primeru ne veva točno v kašnem stanju je.
Kaj si mislus temle k mi ni čist jasn.Si mislu glede mašine iz tujine?turbak92 napisal/-a:ja vm to mas prou ne mors zaupat to je edini k.... bomo ze neki najdl=)beliblisk napisal/-a:A ti ubstvu rabš samo gol motor(blok+glave) al bi ti prov pršle še ostalo(senzorji,koletor,....)?
Sm naredu še eno računico.
Dam vse kar je pod havbo(celo mašino,senzorji,turbinainjetorji,TMIC,filtri,kolektorja....pač čist use),komplet štrom z ECUjem (napisan by Bobe Rawle z EcuTek licenco) ter komplet izpuh.
Torej vse na kar je pisan računalnik......rabš edin dost spodobno benz pumpo.
Dobiš vse v kosu sam še nism pršou skupi iz ceno sam v grobem ukol 3-3,5k.
Bi bla to boljša varianta?
ja za tujino ja...ma js rabim samo gol motor sam nedam tok za njega itk bom pol ceuga podru aves=)beliblisk napisal/-a:Kaj si mislus temle k mi ni čist jasn.Si mislu glede mašine iz tujine?turbak92 napisal/-a:ja vm to mas prou ne mors zaupat to je edini k.... bomo ze neki najdl=)beliblisk napisal/-a:A ti ubstvu rabš samo gol motor(blok+glave) al bi ti prov pršle še ostalo(senzorji,koletor,....)?
Sm naredu še eno računico.
Dam vse kar je pod havbo(celo mašino,senzorji,turbinainjetorji,TMIC,filtri,kolektorja....pač čist use),komplet štrom z ECUjem (napisan by Bobe Rawle z EcuTek licenco) ter komplet izpuh.
Torej vse na kar je pisan računalnik......rabš edin dost spodobno benz pumpo.
Dobiš vse v kosu sam še nism pršou skupi iz ceno sam v grobem ukol 3-3,5k.
Bi bla to boljša varianta?
No Turbo No FUN!!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov