Hvala že v naprej
1998 Forester 2.0 124hp LIFT KIT
1998 Forester 2.0 124hp LIFT KIT
Pozdrav
iščem lift kit ali nekaj podobnega kar bi se dobro ujemalo z AT gumami da bo prpravlen fori za ukrajino
Hvala že v naprej
Hvala že v naprej
Re: 1998 Forester 2.0 124hp LIFT KIT
Povprasaj @nebivedu.
jaz ga pravkar delam....javim kako bo izpadlo in ce lahko se kaksnega naredim
liftkit za starega foresterja je sila preprost. Je že tukaj gor kr nekaj slik in acad modelov za razrez aluminija. Malo poišči.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Ja aluminij bom itak kupoval ker bom delal šus plato.. kolko cm je neka meja normale da gre z nekimi normalno vlkimi AT gumami.. Se priporočam če boš delal da ga malo dvignem 
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Sicer nam nič pametnega napisal, vendar 124 konjskega foresterja še nisem videl
uspešen dvig želim
uspešen dvig želim
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
AT gume lahko daš v dimenziji 205/70/15 ali pa 195/80/15. Kaj več ne boš gor spravil, če hočeš biti kolikortoliko legalen na cestah. Gredo pa oboje gor že brez liftkira. Liftkit pa max nekje 3 do 4cm.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
hvala ti nebivedu, kiro dimenzijo bi ti osebno dal za ukrajino gor da bi tako kot si reko nekak zgledal legalno? Bom potem tako naredo da dam gume gor in vidim kolko bo višina štimala mogoče celo nerabim liftkit tistih par cm..
Noben forester ni bil z liftkitom v ukrajini 2017, pa so se povsod brez problema peljali. Poanta je plata pod motorjem (čeprav tudi te Aleks ni imel), pa AT gume.
Osebno bi dal serijske gume, torej 205/70/15, ter liftkit 1" spredaj in 3cm zadaj.
Osebno bi dal serijske gume, torej 205/70/15, ter liftkit 1" spredaj in 3cm zadaj.
Plato bom itak naredo, brez tega negrem nikamor pa še tvoj prispevek sem prebral, zelo dobro napisano in opisano
Dobro potem morem iskta AT gume teh dimenzij.. daj mi še edino povej, fori bi potreboval nove amortizerje in če že menjujem, je kak "upgrade" preko teh seriskih ? Drugače bom pa tudi naredil quick realease za sway bare da če bo potreba kje v ukrajini da jih lahko vzamem dol..
Sem pa še nekaj razmišlal o fedrah, a se dobijo kake bol močne da se nebi posedel ker v ukrajino bo kar nadevan.
Dobro potem morem iskta AT gume teh dimenzij.. daj mi še edino povej, fori bi potreboval nove amortizerje in če že menjujem, je kak "upgrade" preko teh seriskih ? Drugače bom pa tudi naredil quick realease za sway bare da če bo potreba kje v ukrajini da jih lahko vzamem dol..
Sem pa še nekaj razmišlal o fedrah, a se dobijo kake bol močne da se nebi posedel ker v ukrajino bo kar nadevan.
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Dobi se ojačane fedre HD (HeavyDuty).
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Zadnje fedre se dobi od LESJÖFORS. Kataloška številka: 4288341. Ti so HD (Heavy Duty).
Tukaj jih dobiš po 43€ na komad, če jih danes vzameš, pa 18% popusta in so 35,24€.
https://www.rezervniavtodeli24.si/7448873-lesjofors
Sprednjih ne rabiš novih, ker je itak vse v avtu naloženo zadaj, kakega vitla pa ne boš imel spredaj obešenega, da bi avto dol tiščalo.
Tukaj jih dobiš po 43€ na komad, če jih danes vzameš, pa 18% popusta in so 35,24€.
Sprednjih ne rabiš novih, ker je itak vse v avtu naloženo zadaj, kakega vitla pa ne boš imel spredaj obešenega, da bi avto dol tiščalo.
Kolk se pa potem pozna kaj pri vožnji HD fedri, je vožnja trša al se to ne pozna pr nas navadnih smrtnikih in velja sam da so bolj uzdržljivi??
#Forester 02'
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
super potem ti fedri zadaj, kakšne so pa kaj opcije za "upgrade" amortizerjev spredaj, ker fori potrebuje pred ukrajino sprenje amortizerje nove in če kupujem mi je vseeno ali kupim tak kot je original ali kaj bolšega..
hvala za odgovore
Če naročiš na njihovi mobilni aplikaciji, pa dobiš še dodatne 2% popustanebivedu napisal/-a: ↑17. Januar 2018, 18:27Zadnje fedre se dobi od LESJÖFORS. Kataloška številka: 4288341. Ti so HD (Heavy Duty).
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost