Ali je Subaru še vedno Subaru
Re: Ali je Subaru še vedno Subaru
Tu je link. Ali lahko kdo prebere cel link (bral se sam vendar priznam, moja angleščina je za 3) in mi pove, če so kakšne pasti. Jaz bi to naredil. Dobrodošle vse informacije o gradnji. Seveda gremo pol na pivo plačam jaz.
http://www.rs25.com/forums/f8/t99075-4e ... -lite.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rs25.com/forums/f8/t99075-4e ... -lite.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Očitno hlajenja prav veliko ne rabiš. Njegov hladilnik je dovolj za vse 4 upore, čeprav je napisal, da ga niti ne rabiš, ker se ne segreva toliko, ampak on ga je dal za preventivo.
You'll notice I have my resistors mounted in a set of heat sinks. Again, you don't have to do this - I'm a bit obsessive and tend to overbuild things, plus I had them laying around.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Po prebranem ni neke težke znanosti. Z upori ohmsko simuliraš solenoid, da računalnika ne zmoti, ko ga odklopiš. Preklapljaš pa s stikalom, ki ne sme imet ničte pozicije. Očitno je ta solenoid velik tokovni porabnik, vsaj glede na specifikacijo uporov, kar mi je malo čudno. Ti upori so sicer narejeni, da se lahko grejejo, zato neko prisilno hlajenje niti ni potrebno.
Sem pa mal skeptičen za dodatno stikalo za momentalni preklop na originalni sistem pri uporabi rally ročne. Bi znalo sistem mal zmest, ko bi moral naenkrat preklopit iz 50-50 na 90-10 in nazaj na 50-50.
Sem pa mal skeptičen za dodatno stikalo za momentalni preklop na originalni sistem pri uporabi rally ročne. Bi znalo sistem mal zmest, ko bi moral naenkrat preklopit iz 50-50 na 90-10 in nazaj na 50-50.
Sajmon; kaj si mislil s tem, da bi znalo sistem mal zmest.
S tem mislim da ne moreš zmest računalnika. Saj je narejen da tako deluje.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4466
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Z močjo uporov malo pretirava - pri 13,8V bo na 50 Ohm-ih slabe 4W... Možno oz. kar verjetno pa je ta solenoid krmiljen s PWM, tako da je termično upor še manj obremenjen.Sajmon napisal/-a:Po prebranem ni neke težke znanosti. Z upori ohmsko simuliraš solenoid, da računalnika ne zmoti, ko ga odklopiš. Preklapljaš pa s stikalom, ki ne sme imet ničte pozicije. Očitno je ta solenoid velik tokovni porabnik, vsaj glede na specifikacijo uporov, kar mi je malo čudno. Ti upori so sicer narejeni, da se lahko grejejo, zato neko prisilno hlajenje niti ni potrebno.
saj tudi subaru spelje 
https://youtu.be/PUXCKaR9ZUo?t=5m24s" onclick="window.open(this.href);return false;
https://youtu.be/PUXCKaR9ZUo?t=5m24s" onclick="window.open(this.href);return false;
ampak mazda presenetljivo bolje v hrib ...
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Nevem zakaj se tok obremenjujete s takimi posnetki.
Tako je, ne bit ovce.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Ravno nasprotno. Pametno je pogledat onkraj plota. Razširi se obzorje.
- galimim
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 555
- Kraj: Grosuplje okolica-na hribu pod cerkvico
Tisto kar meni ne gre v glavo pri tem posnetku je, da vem da ma Mazda sistem "v primeru zdrsa sprednjih koles se uklopijo zadnja", ampak na posnetku ni nobenega zdrsa vidit. Pa tudi gumba za manualni vklop AWD ni, tako da mal dvomim v rezultate. Plus vedno je treba vzet promocijske evente z zrnjem soli.
Ex Renault Twingo, Toyota Corrola 1.4VVT 2004
Subaru XV 1.6 2021
Subaru XV 1.6 2021
če bi bil katerikoli od testiranih "trdo" vklopljen samo na FWD, potem bi drselo. če bi imeli "trdo" sklopljen AWD bi zanihali (ampak krepko) z ritjo, ker so imeli zasukan volan. mazda ima tudi z zavorami kontroliran prenos navora in kaže da deluje precej hitro. tudi honda ni nič drsela, ampak ta ima CVT menjalnik z elektronsko podporo. sumim da tudi ta pomaga.
klemz napisal/-a:Nevem zakaj se tok obremenjujete s takimi posnetki.
Thomas22 napisal/-a:Tako je, ne bit ovce.
Sej ne gre za to, da bi se kdo sekiral in bil ovca.
Je pa forum namenjen temu, da se predebatira take stvari. In se mi zdi zelo prov, da se take stvari pokaže, ker se tudi kaj novega naučimo!
Sam sem pa video priložil zato, ker samo po enem posnetku sklepat res ne gre. Pač sem še 3min posvetil youtubu in našel ta posnetek.
čisto lepo da kdo kaj takega pokaže. še dobro da se najdejo člani, ki so pripravljeni v poplavi filmčkov z yutube kaj pametnega poiskati.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost