Za 10 do 11 moraš šparat, 8 pa samo sanjaj,vsaj pri meni je bilo tako.dvomim pa,da 230 km manj kuri.je pa vredn xt vsakega dclbeliblisk napisal/-a:Trubaki nimajo nikol 14-16 povprečne........razn če se ti skos mudi.
Mestna je cca 10-11 relacija pa 8,če si seveda zmern na pedalih.
Bencinski motor
Sm vleku mal vzporednice z imprezo ter upošteval mal rezlike v težiGozdarXT napisal/-a:Za 10 do 11 moraš šparat, 8 pa samo sanjaj,vsaj pri meni je bilo tako.dvomim pa,da 230 km manj kuri.je pa vredn xt vsakega dclbeliblisk napisal/-a:Trubaki nimajo nikol 14-16 povprečne........razn če se ti skos mudi.
Mestna je cca 10-11 relacija pa 8,če si seveda zmern na pedalih.
Seveda so količine mišlene za cegu pod pedalom za gas(relacije za 8l/100km je pa pomoje sposobn usak subaru seveda čevse dela normalno):P
Moja izkušnja za 110 do 120 km/h = 9,8 litra. Pa to je vožnja umret. To je enostavno prepočasi za tak avto. Če hočeš šparat, kupiš dizla in ne turbo foresterja. . Tako kot sm ga jaz.... Na žalostbeliblisk napisal/-a:Tut na 7,2 če je treba(110-120 avtocesta)
Velika razlika je v zračnem uporu. Forester ima zelo pokončno sprednjo šipo proti imprezi. Najnižja poraba, kar sem jih kdaj imel, je bila 5,8 na imprezi 1.8. Je pa res, da sem se takrat šlepal za kolegom s pripetim jadralnim avionom. Sicer sem imel najnižjo 7,2.
Na foresterju, ki ga sedaj vozi strojnik, sem imel najnižjo 8,4, pa ni bilo šans, da bi jo znižal. Navkljub nočnemu "kruzanju" po praznih italijanskih avtocestah.
Pri sedanjemu S-turbo pod 9 še nisem prišel, ob enakih pogojih in obilni uporabi tempomata. Pa tokrat imam še spodobne letne gume, na prejšnjem sem imel A/T.
Na foresterju, ki ga sedaj vozi strojnik, sem imel najnižjo 8,4, pa ni bilo šans, da bi jo znižal. Navkljub nočnemu "kruzanju" po praznih italijanskih avtocestah.
Pri sedanjemu S-turbo pod 9 še nisem prišel, ob enakih pogojih in obilni uporabi tempomata. Pa tokrat imam še spodobne letne gume, na prejšnjem sem imel A/T.
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Radeče -Velenje- Radeče v zaveterju 7.5, lahk da sm se zmotu ampak sm polno natoču pa ko sm nazaj pršu sm spet dotoču pa je blo 7.5L/100km, pol sm jo še enparkrat gledu pa je blo 8.5 pol še enkrat 9.7 nazadne pa dobrih 10l/100km ampak sm vozu drva pa z reduktorjem 10% časa. Je pa RES da je upor pr foresterju mnogo večji kot pr imprezi/legacju.ki ga sedaj vozi strojnik, sem imel najnižjo 8,4,
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov