Če imajo vsi ostali 30% višje cene je lahko tudi nateg ??? In ti samo poberejo denar, izdelkov pa ne dobiš.
Na Alvadi.ee je zadnji amortizer 130€, Autodoc in rezervniavtodeli24 pa 107€.
Amortizerji in vzmeti zadnja os
Re: Amortizerji in vzmeti zadnja os
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Na redditu pravijo, da ni nateg (ampak priporočajo to stran) in pravijo da je cenejši od AutoDoc, kar je očitno res. vir1 vir2
motointegrator.de naj bi bil preprodajalec za interparts.pl (trgovina na debelo). vir
motointegrator.de naj bi bil preprodajalec za interparts.pl (trgovina na debelo). vir
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Hudo, hvala za tole stran. Imam par artiklov na autodocu v košarici toliko, da za foro spremljam cene. In tukaj je vse ceneje kot bilokdaj na autodocu. 
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Đizs, zabuhle face "nemških" lastnikov autodoca ... https://www.tagesspiegel.de/berlin/berl ... 90831.html ... že na bruh gre.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Račun ( brez DDV) za informacije.
Sem še več naročil, in
na telefon so zelo prijazni.
Sem še več naročil, in
na telefon so zelo prijazni.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Kolega mi je razlagal, da je ta intercars zelo močen konkurent kle na slovenskem trgu. Tko da bi čist verjel.
Ko mi je ta isti kolega povedal ceno enkrat za en kos, sem mu rekel, da je "drag" in je takoj seštel 1+1 in bil mnenja, da mi sigurno tudi trgovec XY rihta kose, ker ima lahko samo on cenejšo ceno, saj mu zadaj stoji intercars.
Ko mi je ta isti kolega povedal ceno enkrat za en kos, sem mu rekel, da je "drag" in je takoj seštel 1+1 in bil mnenja, da mi sigurno tudi trgovec XY rihta kose, ker ima lahko samo on cenejšo ceno, saj mu zadaj stoji intercars.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov