Hvala za informacije
Subiju uplahnila moč....
Subiju uplahnila moč....
Oj! Sitacija je taka, stoji pa tkole: včeraj je našmu subiju kar naenkrat skor duša ušla
.... zgubiu je moč, da je komaj prilezel po našemu klancu. Zgelda tako, kakor da ne vžge vsak takt, motor trza, cuka, itd..... Fotr je šlatau kable, če bi biu kje kšn slab stik, tud v temi se ni nič svetilo okrog kablov. Dans zjutri pa je vžgal popolnoma normalno in tekel povsem mirno, dokler ni pritisnil na gas....takrat se je zadevea ponovila. Zanima me če ima kdo od vas že kakšne izkušnje, kaj bi to moglo bit narobe...
Hvala za informacije
Hvala za informacije
...Talam Ike AerTea...
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4466
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Zanimivo, da ima moj zadnje dni podobne simptome, s tem da je pred kratkim bilo menjano:
- jermen + napenjalci (na Subaru servisu)
- svečke in kabli za svečke (doma)
Glede na to, da se to ne dogaja vedno, močno dvomim, da gre za jermen (ki verjetno ne bi kar tako preskočil nazaj). Upam, da so tudi kabli OK, pa čeprav so Bosch...
ECU je sporočil dve kodi - ena je bila za ISC (idle speed control), druga pa za 'coolant temperature sensor'. Ko sem na slednjega vrgel oko, sem opazil, da je motor tam okoli precej vlažen. Konektor sem malo zmrdal in zdi se mi, da je stvar od takrat boljša (zaenkrat).
Tako bom v kratkem pregledal, ali mi kaka zadeva tam pušča oz. zakaj je tam vse vlažno ter konkretno očistil konektor senzora...
D.
- jermen + napenjalci (na Subaru servisu)
- svečke in kabli za svečke (doma)
Glede na to, da se to ne dogaja vedno, močno dvomim, da gre za jermen (ki verjetno ne bi kar tako preskočil nazaj). Upam, da so tudi kabli OK, pa čeprav so Bosch...
ECU je sporočil dve kodi - ena je bila za ISC (idle speed control), druga pa za 'coolant temperature sensor'. Ko sem na slednjega vrgel oko, sem opazil, da je motor tam okoli precej vlažen. Konektor sem malo zmrdal in zdi se mi, da je stvar od takrat boljša (zaenkrat).
Tako bom v kratkem pregledal, ali mi kaka zadeva tam pušča oz. zakaj je tam vse vlažno ter konkretno očistil konektor senzora...
D.
Dragi forumovci, hvala za izdatno pomoč. Izgleda, da je problem rešen. Inspiracijo pa smo dobl pri tomaževem problemu in tut pri nas se je pojavila ista napaka. Kabel je prebijal na maso, ko je bil čist v lukni, ko pa si ga potegnil za centimeter ven je delal BP, ko pa si ga potisnil nazaj pa je zatrokiral. Zamenal smo kable in zadeva laufa
Sedaj si zaslužimo vsaj magisterij če že ne doktorata
Opomba: če subi crkava, še ni potrebno poseči po argumentu prepričevanja (beri: macole :zjz )
Hvala in LP

Opomba: če subi crkava, še ni potrebno poseči po argumentu prepričevanja (beri: macole :zjz )
Hvala in LP
...Talam Ike AerTea...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov