obnova servo pumpe
obnova servo pumpe
Kje,kolko sit,se splača,servo mi gre še kr trdo,se mi zdi,da vedno bolj?!
Meni so pri Krzicu obnovili, ker je puscala. Zamenjali so tesnila in en lezaj, ce se prav spomnem, so bili deli okoli 9k sit, delo pa ne vem, ker sem imela vec stvari za zrihtat takrat.
Imas pa tudi servise prav za servote. Pred leti sem na enmu takemu dala obnovit volanski mehanizem na Nivi (sicer ni bil servo, so pa vseeno zrihtali).
Koliko imas pa kaj tekocine not, pa da ni kaksen zrak zraven prisel?
Imas pa tudi servise prav za servote. Pred leti sem na enmu takemu dala obnovit volanski mehanizem na Nivi (sicer ni bil servo, so pa vseeno zrihtali).
Koliko imas pa kaj tekocine not, pa da ni kaksen zrak zraven prisel?
Servo sistem se glede obnove deli na spodnji del na letvi med kolesi in zgornji od črpalke navzdol. Mislim da set kompletnih tesnil pride cca 15.000 SIT pa delo mehanika, ki to potem zamenja.
Če pa imaš v črpalki dovolj olja in je volan trd očitno nekaj ne štima na črpalki, ki pa ni ravno vsakdanja napaka
Sej če puščajo o-ringi je možno da tudi pritisk pade in na podlagi tega trši volan 
Če pa imaš v črpalki dovolj olja in je volan trd očitno nekaj ne štima na črpalki, ki pa ni ravno vsakdanja napaka
učasih pomaga tudi samo optiko na avtu narest, da se kolesa lepo stekajo kamor se morejo, pa ga nič ne krivi, in je filing na volanu tak kokr bi mogu.
Sploh je vsake par let priporočljivo avto mal na optiko zapelat...
Sploh je vsake par let priporočljivo avto mal na optiko zapelat...
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi
Paavo Nurmi
Lex kaj je pa narobe s servotom? Ti puščajo cevi, tuli servo črpalka, al pušča letev?
Obnova cevi stane cca 5k, obnova letve (če zamenjaš oba kompleta tesnil) okol 25k, menjava tesnil na servo črpalki pa 15-20k...
Če boš rabil cevi za porihtat, mam jst še en komplet doma, lahko ti jih tud nesem obnovit, pa jih pol samo zamenjaš...
Obnova cevi stane cca 5k, obnova letve (če zamenjaš oba kompleta tesnil) okol 25k, menjava tesnil na servo črpalki pa 15-20k...
Če boš rabil cevi za porihtat, mam jst še en komplet doma, lahko ti jih tud nesem obnovit, pa jih pol samo zamenjaš...
obnova servo pumpe
pušča ne,sicer je malo masno okol pumpe ampak nivo tekočine miruje,volan gre nasploh bolj trdo na koncu pa ful trdo tut,če dodam gas,sliši se pa rahel zvok.Nekdo mi je rekel,da je možno,da je zadelan nek ventil na dnu pumpe!?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov