Legacy - LPG
Legacy - LPG
Vozim štiri leta starega Legcy-ja. Pred pol leta sem se odločil da mu dodam LPG napravo in sicer BRC, saj jih vgrajuje Subaru v nove stroje. Prepričen sem bil, da je ta sicer najdražja rešitev (glede na konkurenco) tehnično najbolj zanesljiva oz. kompatabilna z box motorjem. No kot po pravilu (če prevč izbiraš dobi izbirek) sem se uštel, saj mi kljub večkratnim obiskom servisa sisten ne deluje kot bi moral oz. kot se reklamira kupcem. Glavni problem je v tem, da se plinska naprava v pri nizkih temperaturah zraka (pod -4C) izklopi in sicer tako, da enostavno ugasnejo vse kontrilne lučke v kabini in avto prične delovati na bencin. Tu so še druge težave, kot je preklapljanje z tresenjem (samodejno - bencin /plin) in momentalna neodzivnot motorja pri dodajanju plina (avto pri prestavljanju zatrese). No to zadnjo napako so skoraj odpravili, ostalo pa ostaja v "igri". Zanimivo je, da tudi BRC po zagotovilih serviserja nima odgovora na to napako, kar je milo rečeno čudno, ali pa tudi ne saj gre za italjansko robo.
Če ima kdo kakšno idejo o rešitvi mojih "eko" težavo, se mu priporačam za nasvet. HVALA!
Jože iz Domžal
Če ima kdo kakšno idejo o rešitvi mojih "eko" težavo, se mu priporačam za nasvet. HVALA!
Jože iz Domžal
Odgovorov in resitev nimam, sem se pa vprašal, kateri sistem za LPG je "tapravi" oz. priporočen s strani Subaruja. Namreč tudi moj Forester vozi na plin, napravo so vgradili takoj ob nakupu leta 2001, naprava pa je rodu Koltec-Necam, kao "priporočena" in vgrajena na Subarujevem servisu nekje sredi Italije.
Vse dela super (tok, tok), samo problem je, da ne najdem serviserja za to napravo nikjer blizu ... in kak redni preventivni servis (piše da na 60 kkm) verjetno ne bi škodil ...
Vse dela super (tok, tok), samo problem je, da ne najdem serviserja za to napravo nikjer blizu ... in kak redni preventivni servis (piše da na 60 kkm) verjetno ne bi škodil ...
moj se preklop ko zmanjka plina, poznam tresenje pod štandgasom katerega vzrok ni v plinski napeljavi.
Glede majstrov pa na ZS
Kar se tiče potresavanja ob menjavanju in neodzivnosti - bo verjetno potrebno poštimat plinske mape, čist tako kdaj je bil nazadnje menjan filter za plin??
Glede majstrov pa na ZS
Kar se tiče potresavanja ob menjavanju in neodzivnosti - bo verjetno potrebno poštimat plinske mape, čist tako kdaj je bil nazadnje menjan filter za plin??
ko bi bil vedež ne bil bi revež
LP DARC
LP DARC
Doma imamo Legacya bi-fuel, ki ima tovarniško vgrajeno BRC plinsko napravo pa k sreči ni nobenih takšnih problemov kot jih opisuješ. Pri nizkih temperaturah deluje normalo in se ne izklaplja. Edino kar ne deluje kot mora in je moteče so tiste lučke ki kažejo koliko je še plina v rezervoarju, kažejo namreč kar tako povprek, enkrat sveti ena, potem 4 potem samo dve, itd. Tako da pomojem ti jo morajo samo malo naštelati.
Avto imam od letošnjega januarja in dosti nižje kot -7 celzija mislim da še nisem sprobal, do tja je pa delovalo vse normalno. Edino enkrat je bilo nekaj čudnega, sem tankal na Hrvaškem in potem se je cel tisti tank dogajalo, da je po kakšni minuti štantgasa sam preklopil na bencin. Ko sem ga nato ročno preklopil na plin je spet bilo vse v redu (do naslednje minute na štantgasu).
Dobim iz Bolgarije komplet sistem za 100Eurov original pakirano je pa ena Italijanska firma, pa da vidimo kako bo. Če bo kot pri tebi še zmeri lahk ven vržem za ta dnar.
LP B
LP B
Speed kills - drive faster!!!
http://shrani.si/t/3X/VQ/7WBSU5f/podpis.jpg
http://shrani.si/t/3X/VQ/7WBSU5f/podpis.jpg
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov