Napake:
- Glavna napaka je rja, ampak je samo pa vseh 4ih blatnikih zato to ni tako velik problem.
- Check engine opozorilo je prižgano stalno, a to mi je zagotovil bivši lastnik da je samo pokvarjeno stikalo za vklop opozorila in mu gori že več let
( naj bi že probal popraviti pri Maruclju, a je bilo predrago ).
- Polomljene plastike za zvočnike, in čuden šum pri vožnji.
- Ni AWD ampak po Sebastjanovih ( če sem se zmotil me popravte ) izkušnjah se da tudi ta problem odpraviti.
- Čudno cviljenje iz zadnjega dela avta
Prvi vtisi :
- JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, vožnja je nekaj neverjetnega, v nizkih obratih potegne kot dizel, ko pa pride do okoli 4000 obratov se pa začne veselica. Subi se drži ceste ko misliš de je že skoraj nemogoče
( kaj bi bilo šele s AWD ) motor v nizkih obratih tih, v visokih brutalno subarujevski (sej veste kaj mislm
- Prostora v avtomobilu veliko, velik prtljažnik, udobni sedeži....
Namen imam, da ga odpeljam drug teden do Kržiča na vrhniko da pregleda cel avto in naredi veliki servis, razen če kdo pozna kakšno drugo bolj ugodno varianto v okolici Ljubljane, ali če se SubiBoysi zberejo na Rakitni da se to zrihta in pregleda (Delavnica z dvigalom, za hrano in pijačo bo poskrbljeno). Sam se ne mislim ukvarjarjati s Subarujem, ker ne poznam zadosti motorja in lahko naredim več škode kot koristi, se pa hitro učim.
To bo to na malo na hitro slike še pridejo jutri.
PS: Prodam Golfa 2 dizel s klimo, če kdo pozna koga ki kupuje tak avto.
LP Gromozansky