Torej to se mi dogaja - dam iz P v D, spustim zavoro, avto pa se kar stoji, ko mu dodajam gas se samo obrati vecajo, starta pa ne in ko parkat malo mocneje dodam gas se malo zatrese kot bi se "zbudil", malo cukne in zastarta. Vcasih tudi ko zastarta ga potem malo zmanjkuje - malo prime gas, malo pritiskam v prazno
Ze na zacetku se mi je dogajalo da mu dam gas in on mocneje cukne ko spelje, ampak po ene 10 dneh voznje se mu dogaja to, tudi na semaforju obcasno ne starta in ga moram tako zbuditi, ce mi sploh uspe.
Enkrat se mi je celo ugasnil, kot pri rocnem ce je pri speljevanju v prestavi in hitro spustis sklopko.
Potem sem bila pozorna tudi na zaviranje, ce je lahko povezano a se mi je (mogoce) zazdelo da ce zaviram tako da mi bremzo sam vraca potem spelje normalno, sem mislila da mogoce ce bolj mocno zabremzam in pritisnem pedalko potem on pri speljevanju ne dojema da mora dati v prvo in poskusa speljati z visjo (?).
Imam tudi mozne 1,2,3 prestave in tudi ko ga sama dam v 1.se zgodi enako.
Poleg speljevanja se mi je to zgodilo tudi kdaj pri zavijanju - torej ko zmanjsam hitrost in v ovinku dodam gas ga kar malo cuka - ni ravno prava beseda, bolj ustreza zmanjkuje
Rikverc dela normalno, ko menjam v D, na tabli lepo sveti D a ce se ne slisi tisto njegovo da je prestavil v D potem ni nic. Ocitno sploh ne prestavi v D ampak je nekje vmes (?)
Zanima me ce je kdo ze imel kako tako izkusnjo in kaj je bil problem ter resitev. Ce bom rabila drug menjalnik me prav briga, tako si zelim ta avto in tako mi je vsec da bi se to zamenjala a iskreno si res zelim da se da to kako drugace urediti