DolencM napisal/-a:
Ti si torej sam to rešil, ker imaš BRC vmesnik skombiniran z znanjem. Delaš tudi za zunanje kliente, da skombiniraš z evri?

Rade volje pomagam, kolikor znam, z evri pa ne kombiniram, ker to prinaša (pre)več odgovornosti...
DolencM napisal/-a:OBD vmesnik imam, tako da bom pogledal LTFT parametre. Sklepam, da je potrebno par 10 sekund na plin in enako na bencin posnet?
Tako nekako - jaz si naštimam Torque na Androida in kar sproti gledam LTFT - najprej vozim na bencin, potem pa (pri podobnem režimu vožnje) preklopim na plin in LTFT mora ostat približno enak (praviloma bi se razlika morala videt že v dveh, treh sekundah).
Sem se pa spomnil še ene stvari, ki se je pri meni dogajala - še pred menjavo injektorjev se mi je ob daljši vožnji na avtocest s tempomatom prav tako prižigala CE lučka (kode se sicer ne spomnim, se mi pa zdi, da je bilo tudi 'too lean').
Takrat sem ugotovil, da ko vozim na tempomat, plinski računalnik 'ne vidi', koliko je gas odprt, ampak je vedno '0'. Potem sem pregledal kablovje od BRC računalnika do Subarujevega in ugotovil, da so instalaterji TPS (Throttle Position Senzor) vhod od BRC-ja povezali na senzor od pedala namesto na senzor od lopute - seveda je pri elektronskem gasu ob uporabi tempomata pedal na '0'.
Ko sem vezavo popravil, je bilo treba popravit nekaj nastavitev na BRC-ju, a CE lučka se ni več pojavljala do takrat, ko so se zlepili injektorji...