Legacy 2.2 GX by LSlabe
Legacy je bil spet deležen nekaj posodobitev, Zmontiral sem daljinsko centralno zaklepanje, ki pa še ne dela čist 100% ampak mislim da bo to rešeno najkasneje jutri. Spet je na litih platiščih z letnimi copatki
, Jutri bom zmontiral pa še shark anteno pa me zanima če je treba tapeto stropa dol dat ali se da vse od zunaj naredit? V nabavi so tudi vsi novi zvočniki, Ima mogoče kdo kak bolj kakovosten komplet za prodat?
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Že nekaj dni nazaj sem okoli avta zavohal antifriz, pa sem pozabil pogledat od kje teče. No danes zjutraj na poti v lj sem se pa spomnil, po kakih 10km se je števec za temp. Dvignil kar krepko čez sredino. Avto sem seveda takoj ugasnil, ustavil na odstavnem pasu, do cestnine na logu po vodo peške, nato natočim vodo, odzračim sistem, pol pa gasa na šiht.
Zdej me mal skrbi da ni kej narobe ker je temp narasla, glave pa to?
Mi pa pušča hladilnik, tko da vsaj vem kaj je za zrihtat.
Zdej me mal skrbi da ni kej narobe ker je temp narasla, glave pa to?
Mi pa pušča hladilnik, tko da vsaj vem kaj je za zrihtat.
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Na žalost spet komplikacije!
:t:
Odtrgalo sprednjo desno polosovino iz menjalnika in zlomilo "vilico", za končnik nisem zihr a je ok ali ni. Problem je ker je avto sredi gozda cca. 15 km iz Vrhnike, mehanika upam da dobim do jutri da se vse zrihta na licu mesta :ztzutuz , samo zanima me kakšno orodje potrebujem sabo in katere dele (vilice in končnik, kot sem razumel ima Aljoša, rabima pa še osovino, upam da ima korl kero za posodit). Če pa je pa kdo od vas pripravljen priskočit na pomoč jutri popoldne bi bil pa sploh hvaležen
:t:
Odtrgalo sprednjo desno polosovino iz menjalnika in zlomilo "vilico", za končnik nisem zihr a je ok ali ni. Problem je ker je avto sredi gozda cca. 15 km iz Vrhnike, mehanika upam da dobim do jutri da se vse zrihta na licu mesta :ztzutuz , samo zanima me kakšno orodje potrebujem sabo in katere dele (vilice in končnik, kot sem razumel ima Aljoša, rabima pa še osovino, upam da ima korl kero za posodit). Če pa je pa kdo od vas pripravljen priskočit na pomoč jutri popoldne bi bil pa sploh hvaležen
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost