Odgovor
Avtor: danci1973 » 28. December 2007, 01:01
Danes dobil Night Breaker (v nadaljevanju N.B.) žarnice... Seveda sem jih takoj zamenjal - in bil nekoliko razočaran.
Najprej sem žarnice zamenjal na desnem žarometu, kjer je kratka bila neka 'navadna' (ker je Silverstarka že crknila), dolga pa Silverstar. Ob direktni primerjavi levega žarometa (Silverstar dolga in kratka) in desnega (N.B. dolga in kratka) ob osvetljevanju par metrov oddaljene stene ni bilo opaziti kakše razlike.
No, potem sem zamenjal še žarnici na levem žarometu in se šel peljat... Stvar sicer ni 'merljiva, ne morem reči, da se je videlo N metrov dlje, sem pa ves čas imel boljši občutek, prometne znake sem videl 'lažje', obcestni stebrički so se bolj svetili ipd.
Po moje je N.B. dobra zamenjava za navadne žarnice - razlika med navadno in Silverstar je bila precej očitna tako na blizu kot na daleč.
Kdor pa že ima Silverstar (ali kaj podobnega), pa po moje mirne duše počaka, da mu te pocrkajo in potem nabavi N.B.
D.
PS: Še to - sodeč po oznaki na embalaži - bi življenska doba naj bila enaka kot pri Silverstar (1/2 pri 'navadne').