motor 2.5
hmm saj danes mam name iti se mali zanimat tudi v avstrijo pa da vidim kaj se sploh dobi(ojnični ležaji 1-2 spicialnost )pa koliko je cena pa koliko pride ojnica ker 2 bi sigurno rabo pa komplet tesnil pa oljno pumpo pa vsaj zobat jermen ker sicer naj bi blo menjano pred 40000km pa rolce bomo pregledali če že ružijo te bomo še tiste zamenejali.....hmm ja zgodilo se je to na avtocesti okol 160 km/h pa tak začne nekaj ropotat pri istih obratah če si dodol ni pa če si spustil je tud blo vse tiho,ni ps se prižgala dobena lučka ....avto ma okol 303000 km
nekaj sem zasledil in me zanima če je ta motor enak oz podoben kot ma 157 km vidim pa da ma 7 več kot moj samo samo mogoče je enak? http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2680672&show=1
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Ne, ta motor je SOHC (Phase II).mgrizold napisal/-a:nekaj sem zasledil in me zanima če je ta motor enak oz podoben kot ma 157 km vidim pa da ma 7 več kot moj samo samo mogoče je enak? http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2680672&show=1
D.
Zamenjaš motor in po vsej verjetnosti še štrom in računalnikmgrizold napisal/-a:nekaj sem zasledil in me zanima če je ta motor enak oz podoben kot ma 157 km vidim pa da ma 7 več kot moj samo samo mogoče je enak? http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2680672&show=1
pa ti doma ostane še AT na deponiji za hude čase
Za tisto kar je pa še celega na avtu bi pa tudi iztržil še
kar nekaj evrov :2343223
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Pri močneje zabitih subijih morate v zakup vzeti morebitno, v tem primeru, zabitje desne odmične gredi (menjalnik je pa itak šel v franže 100%). To mi je pred časom govoru en majstr, da je popravljal enga zbitga subija in je motor načeloma deloval ampak z deloma nazaj premaknjeno odmično gredjo pa so raje menjali motor.
po p nekaj prespanih noči in po nekaj izračunih sem se odloča da bomo verjetno stari motor naredili skupaj.....v vsakem primeru bo treba okol 1000e dati ven....če naredim starega vem da mam nekaj glavnih delov motorja novih če pa kupim drug rabljeni motor pa spet bog ve kaj je z njim pa da ne bo isto odpovedlo? no tak je pač moje razmišljanje? sem pa vesel vaših komentarjev na moje razmišljanje
Se strinjammgrizold napisal/-a:po p nekaj prespanih noči in po nekaj izračunih sem se odloča da bomo verjetno stari motor naredili skupaj.....v vsakem primeru bo treba okol 1000e dati ven....če naredim starega vem da mam nekaj glavnih delov motorja novih če pa kupim drug rabljeni motor pa spet bog ve kaj je z njim pa da ne bo isto odpovedlo? no tak je pač moje razmišljanje? sem pa vesel vaših komentarjev na moje razmišljanje
H6 je šel od doma 
Tudi jaz se strinjam; tudi jaz bom šel v obnovo, le da z še nekaj dodatki.
malo preglej cene na ebayu...
npr. kaj takega, al pa po spletnih trgovinah v UK, DE,... urca, dve brskanja po internetu ti lahko prihrani marsikateri Euro.
malo preglej cene na ebayu...
npr. kaj takega, al pa po spletnih trgovinah v UK, DE,... urca, dve brskanja po internetu ti lahko prihrani marsikateri Euro.
hmm no neke okvirne cene sem jaz dobil z avstrije:
ojnični ležaji se dobijo 0.03,0..5in 0.25 cena okol 187e,komplet tesnil 375e,ojnice (če bom rabo če se ne bo dalo popravit jih) 69e komad,ležaji glavne gredi 98e in oljna pumpa 141e.....to se nekak okvirne cene pa kaj bi vse rabo.....treba pa je motor razstavit pa videt če se še rabi kaj ali ne
ojnični ležaji se dobijo 0.03,0..5in 0.25 cena okol 187e,komplet tesnil 375e,ojnice (če bom rabo če se ne bo dalo popravit jih) 69e komad,ležaji glavne gredi 98e in oljna pumpa 141e.....to se nekak okvirne cene pa kaj bi vse rabo.....treba pa je motor razstavit pa videt če se še rabi kaj ali ne
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov