OUTBACK 2.5 `06
Re: OUTBACK 2.5 `06
Čestitke ata&mama!
Tudi sam sem mnenja, da se otrok vozi zadaj. Smo tako prefurali dve pupe, pa samo en odrasel za volanom. In to že od malega. Če je res tako nujno se pa pač ustaviš in pogledaš kaj je narobe. Na lok od lupinice kakšnega pajaca pa se zamoti otrok.
Tudi sam sem mnenja, da se otrok vozi zadaj. Smo tako prefurali dve pupe, pa samo en odrasel za volanom. In to že od malega. Če je res tako nujno se pa pač ustaviš in pogledaš kaj je narobe. Na lok od lupinice kakšnega pajaca pa se zamoti otrok.
Boljše zavore ---> večja varnost!?
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
Cestitke se iz moje strani .pol ne bo lupinca na isofixsu?
Če hočeš lupinco na isofixu, rabiš adapter, ki pa seveda ne paše, ko prešaltaš na sedež. In ko prešaltaš na večji sedež, spet ne paše. Vedo proizvajalci, kako fajn služit.
Čestitke tudi iz moje strani. 
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Jaz mam tudi spredaj airbag izklopljen, večino časa najstarejši sin(5) v otroškem sedežu sedi spredaj. Zadaj pa druga dva
če pa kdo od odraslih sedi spredaj, ni sile zaradi izklopljenega airbaga, je vprašanje če sploh še deluje 
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
- zabrnek
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 954
- Kraj: Lom pod Storžičem
Ja isofix je varka. Haha.
Bo potem kar bolj zadaj nameščen.
Bo potem kar bolj zadaj nameščen.
- zabrnek
- Član Subaru kluba
Zivjo.
Na avtu mi je zacela tulit pumpa za servo volan. Se slisi v kabino. Ko obracam volan se tuljenje( no ce sm natancen nekaksen bzzzzzzzzz) se okrepi.
Zanima me ce je najenostavnejse zamenjat pumpo ali se splaca razkopat staro in pogledat ce se da popravit?
Lp
Na avtu mi je zacela tulit pumpa za servo volan. Se slisi v kabino. Ko obracam volan se tuljenje( no ce sm natancen nekaksen bzzzzzzzzz) se okrepi.
Zanima me ce je najenostavnejse zamenjat pumpo ali se splaca razkopat staro in pogledat ce se da popravit?
Lp
Lahko je samo odtegnjen ali raztegnjen jermen.
Enako se je pri meni oglašalo, pa sem kupil novega za tistih 9 evrov in ga zamenjal, pa nimam več problemov.
Enako se je pri meni oglašalo, pa sem kupil novega za tistih 9 evrov in ga zamenjal, pa nimam več problemov.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
V večini primerov je kriva dovodna cev,ki postane trda kot kamen in ne tesni več.
Posledično črpalka vleče namesto olja oziroma poleg olja tudi zrak.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
- zabrnek
- Član Subaru kluba
Torej meniš, da če uredim tesnenje te cevi, bo to ropotanje izginilo, ali je že storjena škoda na sami pumpi?
Je pa res, da se je to bolj začelo pojavljati sedaj ko so bolj nizke temperature. Poleti je bilo vse b.p.
Lp
Je pa res, da se je to bolj začelo pojavljati sedaj ko so bolj nizke temperature. Poleti je bilo vse b.p.
Lp
Uredi cev in preveri jermen, pa boš potem videl če bo še. Pri meni je nehalo takoj ko sem zamenjal jermen na avtomatiku, na črnem pa takoj ko sem zamenjal cev.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- zabrnek
- Član Subaru kluba
Ok. Hvala. 
+ še O-ring na črpalki (dovodna cev) OM part no.: 34439AE020 cca 2€karel napisal/-a:V večini primerov je kriva dovodna cev,ki postane trda kot kamen in ne tesni več.
Yesterday is history, Tomorrow is a mystery
Today is a gift. That's why it's called: The Present.
Today is a gift. That's why it's called: The Present.
- zabrnek
- Član Subaru kluba
Pozdravljeni.
Ker mi je zacel avto med delovanjem na plin trokirati med 2000 in 3000 obrati, bo treba najbrz pregledati plinsko napravo.
Naprava je BRC. Kam je pametno peljati in o kaksnih miljonih je govora pri nekem normalnem servisu plinske naprave?
Ker mi je zacel avto med delovanjem na plin trokirati med 2000 in 3000 obrati, bo treba najbrz pregledati plinsko napravo.
Naprava je BRC. Kam je pametno peljati in o kaksnih miljonih je govora pri nekem normalnem servisu plinske naprave?
Pozdravljen!
Pokliči me ti bom jaz pomagal...
Pokliči me ti bom jaz pomagal...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost