Žal ima v papirjih okroglih 3000, kar ga uvrsti razred više na 'luxuz' lestvici.pito napisal/-a:A nima pod 3000 ccm?
H6 avtomatski kuhalnik by klemz
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Re: H6 avtomatski kuhalnik by klemz
Ta je pa bosa....
Kdo je bil tok pameten, da ni dal 2999 v papirje...
Kdo je bil tok pameten, da ni dal 2999 v papirje...
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
jah tko je japaner naredu motor, 500ccm na cilinder

-
tinck13752
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 199
sej to je sam drzava u pizdi kar se tice teh cestnin k visajo skos, sej drgac je pa 280 kar se ni tok bed..
Ni prehudo, 280e cestnina, nekje 600e zavarovanje (ao, divjad pa stekla), 110e (s)vinjeta to je to, kar se države tiče 
Moti me samo, da AC so vedno v obnovi in vedno v ku*cu. Država pa od pobranega cestnega sklada ni namenila vsega za vzdrževanje (baje samo polovico).
Drugače pa fina stvarca tale H6.
Boljše zavore ---> večja varnost!?
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
Ne govori, AC so take ,da mi kr vroče rata (vse razjebano) kakšne luknje so take,da misliš,da bo kolo otrgaloTedyBi napisal/-a:Moti me samo, da AC so vedno v obnovi in vedno v ku*cu. Država pa od pobranega cestnega sklada ni namenila vsega za vzdrževanje (baje samo polovico).
@Klemz, gospodska kola :-)
ja avto je ok, ker ni vpadljiv, ma dost komforta, do 3k obratov sorazmerno tih, pol se pa zacne dret da pokaze zobe. plan mam skoct do sanija, da mal podebatirava o loncih, ker je en ze mal bogi, pa se kaksna stvar bi me zanimala. kar se tice obcutka moci, jo je za moje potrebe dost na plinu in bencinu.... iscem pa se kasnega kandidata za meritev konjenice na valerjih, me zanima kok zivih kavalov ma na kolesih z bencinim oz plinom, da enkrat vidm dejansko izgubo, dva sva ze, se kaksen bi biu dobrodoseu.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Count me in...klemz napisal/-a:iscem pa se kasnega kandidata za meritev konjenice na valerjih, me zanima kok zivih kavalov ma na kolesih z bencinim oz plinom, da enkrat vidm dejansko izgubo, dva sva ze, se kaksen bi biu dobrodoseu.
Naj ti niti slučajno ne pride na pamet,da bi meril konje z plinom :2343223klemz napisal/-a: me zanima kok zivih kavalov ma na kolesih z bencinim oz plinom, da enkrat vidm dejansko izgubo,
H6 motorji ne ležijo za vsakim vogalom
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Pa tudi ne vem če je smiselno merit,koliko manj moči premore z plinom,ker se itak lahko nastavlja količino vbrizga plina,če ti pojačaš doziranje plina,lahko avto na plin leti bolj kot na bencin.
MAF je pa za okras, a? 
Če se vas dost nabere bi lahko naredil kakšen dynoday pri tunkka.com.
Nikol nisem zastopu,da greš z serijskim avtom merit konje, pomoje čisti bzv. Ajde če greš, čipaš, tunaš, predeluješ potem seveda, ampak pri serijskem pa kurc ga gleda, tolk kot jih ima na papirju naj jih ima, kaj ti pomaga če veš,da jih ima 20KM manj ali več? Razen če je to iz čistega firbca ampak pomoje škoda časa in denarja :sh
Kako pa veš, da jih res ima tolk, kot je na papirjih?
Sodelavec je nabavil RS-a, ki nekak ni šel, kot bi pričakoval od 300 konjskega turbo bencinarja. Na servisu ga niso resno jemal, pa je šel na dyno in jim nesel izpisek (cca 200 konjev), potem so se pa le zganil in ugotovil, da nekaj ne štima... in zamenjal eno škatlco in zdej avto dela kot mora.
Sodelavec je nabavil RS-a, ki nekak ni šel, kot bi pričakoval od 300 konjskega turbo bencinarja. Na servisu ga niso resno jemal, pa je šel na dyno in jim nesel izpisek (cca 200 konjev), potem so se pa le zganil in ugotovil, da nekaj ne štima... in zamenjal eno škatlco in zdej avto dela kot mora.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost